10. Kolacja Charytatywna „Przyjaciele Gotują” | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

10. Kolacja Charytatywna „Przyjaciele Gotują”

14 października w Hotelu Vienna House andel’s Łódź odbędzie się 10. Jubileuszowa edycja Kolacji Charytatywnej „Przyjaciele Gotują”. Autorem kulinarnej uczty będzie szef kuchni Hotelu andel’s Łódź – Mirosław Jabłoński.

Goście specjalni to:

Pascal Brodnicki (1.edycja)

Karol Okrasa (2.edycja)

Andrzej Polan (3.edycja)

Robert Sowa (5.edycja)

Kurt Scheller (6.edycja)

Michel Moran (7. i 9. edycja)

Muzyczne atrakcje wieczoru to: Stanisław Soyka, Bad Boys Blue i Beata Kozidrak. Galę poprowadzi Dorota Gardias, a aukcję Elisabeth Duda.

Środki zgromadzone w tej edycji zostaną przeznaczone na pomoc: Hospicjum Domowemu, Hospicjum Stacjonarnemu oraz Hospicjum Perinatalnemu Fundacji Gajusz, Stowarzyszeniu Łódzkie Hospicjum dla Dzieci, Oddziałowi Intensywnej Opieki Medycznej i Anestezjologii Ośrodka Pediatrycznego im. Dr. J. Korczaka oraz Oddziałowi Nefrologii i Stacji Dializ Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. N. Barlickiego.  

Ilość miejsc ograniczona.

Informacje/Zapisy: biuro@przyjacieleswiata.pl

Więcej na stronie: http://www.przyjacieleswiata.pl

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
10 października 2017
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

8. Lodziarskie Mistrzostwa Świata w Rimini

15 grudnia 2017

20 stycznia 2018 r. w Rimini rozpocznie się ósma edycja Lodziarskich Mistrzostw Świata (Coppa del Mondo della Gelateria). W trwającym cztery dni konkursie (20-23 stycznia) uczestniczyć będzie 12 ekip z całego świata. W tym gronie znajdzie się także drużyna z Polski.

przeczytaj całość

Wigilie firmowe cennym źródłem zarobku dla restauratorów

15 grudnia 2017

Jak wynika z badania „Plany pracodawców” przeprowadzonego przez Instytut Badawczy Randstad, 82% polskich przedsiębiorców szykuje dla swoich podwładnych bożonarodzeniowe niespodzianki. Największą popularnością wciąż cieszą się tzw. christmas party - na zorganizowanie firmowego spotkania świątecznego zdecydowało się w tym roku 40% pracodawców. Na jednego pracownika większość firm wyda od 100 do 300 zł. Wigilie firmowe coraz częściej organizowane są poza miejscem codziennej pracy, głównie w restauracjach lub pubach, gdzie łatwiej o swobodny nastrój.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl