16. Master Chefs 4 Dogs w Poznaniu | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

16. Master Chefs 4 Dogs w Poznaniu

12 sierpnia już po raz szesnasty zapraszamy wszystkich o wielkich sercach chcących wesprzeć bezdomniaki w schronisku, na imprezę kulinarno-charytatywną z udziałem najlepszych szefów kuchni z całego kraju czyli Master Chefs 4 Dogs.

– Z edycji na edycję staramy się urozmaicać program imprezy i zaskakiwać naszych gości. Nadchodząca odbędzie się w wyjątkowym miejscu jak chodzi o kulinaria, występy artystyczne czy możliwość spędzania wolnego czasu w Poznaniu, bo na Nocnym Targu Towarzyskim! Dla tych, którzy chcieliby zakupić trochę ciekawych akcesoriów, smakołyków, gadżetów czy kosmetyków dla swoich pupili albo po prostu je nam przekazać od samego rana odbywać się będą Towarzyskie Targi Psie. Szczęściarze wezmą udział w premierze pierwszego, charytatywnego piwa MC4D, które przygotowaliśmy razem z Ułan Browar, a część dochodu ze sprzedaży będzie przekazana na działania MC4D. Żeby tego było mało po raz pierwszy odbędzie się mini Woodstock dla bezdomniaków czyli Koncert Charytatywny, z którego dochód również trafi do podopiecznych schroniska w Skałowie. Atrakcji co nie miara więc wpisujcie termin w kalendarz i wpadajcie spędzić z nami cały dzień! Bo warto, bo będzie pysznie, bo będzie wesoło, bo warto pomagać – – mówi Marcin Pielin-Kaczmarek.

Szefowie kuchni, którzy zostali zaproszeni do udziału w imprezie to:

•    Marcin Kaczmarek-Pielin-Dwór Niedźwiedzia

•    Grzegorz Filozof-Restauracja Sarbinowska

•    Andrzej Gołąbek-Republika Róż

•    Maciej Piątek-Hotel Moderno

•    Patryk Dziamski-Restauracja Aroma

•    Tomek Jakubiak-Jakubiak Lokalnie

•    Sławek Bandosz-BaraBoo Poznań

•    Bartek Witkowski-Hotel Nicolaus

•    Artur Kokoszka-Akademia Makro

•    Ivo Violante-Grape Town Hotel

•    Krzysztof Kozłowski-Rzeźnik na etacie ;)

•    Adam Hołoga-Grupa Molekularna

•    Marcin Cebulski-Restauracja Lumiere

•    Klaudia Budny-Finalistka programu Master Chef

•    Anna Archacka-Siermińska- Ambasador firmy Koala

•    Monika Dąbrowska-Zwyciężczyni drugiej edycji Hell's Kitchen.

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
10 sierpnia 2018

Podobne artykuły

Ernest Jagodziński – polski finalista w konkursie Les Chefs en Or

22 października 2018

Konkurs kulinarny Les Chefs en Or odbędzie się już za 21 dni! Poprzednio zaprezentowaliśmy sylwetkę utalentowanego Emila Guzika, tegorocznego finalisty w kategorii Uczeń. Poniżej przedstawiamy drugiego reprezentanta, Ernesta Jagodzińskiego, który wraz z pomocnikiem Łukaszem Daszyńskim przygotowuje się obecnie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet do walki o tytuł najlepszego profesjonalnego kucharza.

przeczytaj całość

Spotkanie z SelfCookingCenter w zamku Topacz

22 października 2018

25 października w Zamku Topacz pod Wrocławiem odbędzie się druga edycja konkursu dla młodych szefów kuchni. Adepci sztuki kulinarnej zmierzą się tym razem z kuchnią wegańską.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl