3. Chefs Culinar Cup | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

3. Chefs Culinar Cup

Miejsce
Poznań
Organizator
Chefs Culinar
Data
19 września 2017
Chefs Culinar Cup adresowany jest do kucharzy współpracujących z firmą Chefs Culinar. W tym roku w skład jury wchodzą: Robert Skubisz (Amber Room, Warszawa), Maciej Rosiński (Affogato Restaurant, Łódź) oraz Ernest Jagodziński (Autentyk Restaurant, Poznań). Nad przebiegiem konkursu czuwać będą doradcy kulinarni Chefs Culinar: Jacek Fedde i Rafał Soroczyński. Warunkiem uczestnictwa jest przesłanie zgłoszenia wraz z autorskim przepisem i zdjęciem potrawy nawiązującym do tematu „Wakacji czas”. Produkty, z których należy skomponować danie główne to: agrest, rabarbar, grasica, ostrygi, czarna soczewica. Dobór pozostałych składników tylko z asortymentu Chefs Culinar. Spośród wszystkich zgłoszeń doradcy kulinarni wybiorą 24 najlepsze dania, a ich autorzy zostaną zaproszeni na preeliminacje, które odbędą się 10–11 sierpnia w Szkole Gastronomicznej w Poznaniu. W eliminacjach podczas Targów Poznań Vision 2017 (18 września) zmierzy się 12 uczestników. 19 września finałowa trójka rywalizować będzie o tytuł mistrza Chefs Culinar Cup, statuetkę, nagrody pieniężne oraz  rzeczowe.
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
28 sierpnia 2017
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

Arte Culinaria Italiana

10 listopada 2017

9-11 marca 2018 r. w Hotelu Blue Diamond Active SPA **** w Trzebownisku k/Rzeszowa odbędzie się 13. edycja konkurs włoskiej sztuki kulinarnej Arte Culinaria Italiana.

przeczytaj całość

Targi Mazury HoReCa w kwietniu

31 października 2017

Targi Mazury HoReCa to największe wydarzenie dla branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej w północno-wschodniej Polsce. Odbywają się w regionie słynącym nie tylko z walorów turystycznych i przyrodniczych, ale także z doskonałych, wielokrotnie nagradzanych produktów regionalnych i usług gastronomicznych. Już w kwietniu (17-18.04.2018) odbędzie się trzecia edycja imprezy.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl