8. Food & Drink Festival w Lublinie

Wydarzenia

8. Food & Drink Festival w Lublinie

14 marca 2017

15 marca w Lublinie w godz. 12-17 w Centrum Konferencyjno-Wystawienniczym Etiuda odbędzie się 8. edycja Food & Drink Festival. Pokaz łączenia technologii Mylar® COOK i Sous Vide poprowadzi Adam Chrząstowski, kucharz i szef kuchni z 25-letnim międzynarodowym stażem, który przygotuje m.in.: udko gęsie, gicz cielęcą, udziec jagnięcy i golonkę. Natomiast Grzegorz Labuda, kucharz i szef kuchni z wieloletnim stażem poprowadzi warsztaty Mylar® COOK i przyrządzi m.in.: łososia z polskich akwakultur (nowość), dorsza Skrei z Morza Arktycznego, polędwicę z dorsza w cieście francuskim, pstrąga tęczowego i sandacza w cieście chlebowym. W programie m.in. prezentacja światowych nowości Sous Vide i Mylar® COOK, forum dyskusyjne oraz degustacja dań. Więcej informacji – www.foodanddrink.pl.