9. Europejskie Targi Produktów Regionalnych już niebawem | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

9. Europejskie Targi Produktów Regionalnych już niebawem

9. Europejskie Targi Produktów Regionalnych odbędą się 11-15 sierpnia w Zakopanem. To unikatowa impreza, promująca Region Tatrzański, przybliżająca  jego tradycje, historię, kulturę i … wabiąca kuchnią regionalną, obfitująca w imprezy towarzyszące - Konkurs na najlepszy produkt spożywczy, Konkurs na najlepszy oscypek, Konkurs na najładniejsze stoisko.

Tegoroczne Targi zapraszają do ponad dwustu różnorodnych  stoisk, z wielorakimi produktami ( wino, wędliny tradycyjne, chleb na zakwasie, tłoczone oleje, konfitury, piwo, przyprawy, a także rękodzieło, wyroby z wełny, drewna, wyroby ceramiczne, hafciarskie) ; tematem wiodącym Targów jest miód – więc stoisk z miodem możemy spodziewać się wielu…

Organizatorzy Targów – Tatrzańska Agencja Rozwoju, Promocji i Kultury zadba także o wyeksponowanie podhalańskiego dziedzictwa kulturowego - w miejscu nazwanym  „Zarembek Tradycji”.

www.produkty-regionalne.eu

Galeria


Pliki

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
3 sierpnia 2018

Podobne artykuły

Gala Akademii Gastronomicznej w Polsce

22 marca 2019

21 marca w Hotelu Bristol w Warszawie odbyła się uroczysta Gala wręczenia nagród AIG PRIX oraz ARS COQUINARIA. Poradnik Restauratora uczestniczył w tym wydarzeniu.

przeczytaj całość

Fachowe porady od kucharzy dla kucharzy Infolinia ChefLine

22 marca 2019

Pytania związane z obsługą i planowaniem menu, porady dotyczące przepisów i procesów pracy – infolinia ChefLine firmy Rational udziela wszystkich odpowiedzi, w każdym zakątku świata. Wszędzie tam, gdzie można kupić urządzenie konwekcyjno-parowe Rational lub VarioCookingCenter, w cenę wliczona jest infolinia. Przez 365 dni w roku doświadczeni kucharze udzielają odpowiedzi i porad, pomagają w wyborze akcesoriów i korzystaniu z ConnectedCooking, a niekiedy zdradzają nawet skład swojej ulubionej mieszanki przypraw.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl