Artykuly | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Menu świąteczne w Blow Up Hall 5050

18 grudnia 2014

W Blow Up Hall 5050 dostępne są dwa nowe menu: zimowe i świąteczne.

przeczytaj całość

Mariusz Buritta nowym trenerem drużyny młodzieżowej

9 grudnia 2014

W połowie listopada Expo Sweet EZIG zdecydował o zmianie głównego trenera drużyny młodzieżowej wyjeżdżającej na Junior Pastry World Championship (Cukiernicze Mistrzostwa Świata Juniorów) do Rimini.

przeczytaj całość

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl