Artykuly | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Policzki z sandacza. Nie tylko dla smakoszy

4 lipca 2017

Ryby do menu można wprowadzać na wiele sposobów, jednak kreacja z reguły zaczyna się od filetów albo tuszek. Nowością na polskich stołach i – od niedawna także w ofercie Bidfood Farutex – są policzki z sandacza.

przeczytaj całość

Unikatowa baza do hamburgera od Aryzta Polska

4 lipca 2017

Bułka do hamburgera premium - nowość na rynku wprowadzona przez Aryzta Polska.

przeczytaj całość

Soczewica na zdrowie? Tak, Chef!

3 lipca 2017

Beluga to jedna z najrzadziej spotykanych odmian soczewicy. Od lat ceniona na Bliskim Wschodzie, jest niezwykle pożywna i smaczna.

przeczytaj całość

Pułapka okienna V-TRAP

1 lipca 2017

Dyskretna pułapka okienna V-TRAP z wymiennymi wkładami, służąca do monitorowania much i innych owadów w domach, biurach, restauracjach, lobby hotelowych, sklepach oraz innych miejscach gdzie widok odłowionych owadów jest niepożądany.

przeczytaj całość

Nowe smaki lodów marki La Menorquina

29 czerwca 2017

Bidfood Farutex wprowadza do swojej oferty nowe smaki lodów marki La Menorquina.

przeczytaj całość

Boczniaki mini i groszek cukrowy młody Snow Peas

18 czerwca 2017

Nowe produkty marki Bonduelle Food Service są unikatowe jeżeli chodzi o ofertę gastronomiczną w Polsce, gdyż do tej pory boczniaki i groszek cukrowy młody dostępne były tylko w wersji świeżej. Boczniaki Mini, zbierane i zamrażane jako młode grzyby, charakteryzują się bardzo intensywnym smakiem i zapachem, natomiast groszek cukrowy młody Snow Peas jest bardzo delikatny i słodki i świetnie sprawdza się w każdej kuchni.

przeczytaj całość

Piec konwekcyjno-parowy Touch Control w ofercie Hendi!

17 czerwca 2017

Piece konwekcyjno-parowe kompaktowe Touch Control, elektryczne – sterowane elektronicznie [6x GN 1/1 i 10X GN 1/1] to idealne rozwiązanie dla małego lokalu gastronomicznego, w którym liczy się każdy centymetr powierzchni.

przeczytaj całość

Mięsne przysmaki od Beef Culinar? Tak, Chef!

15 czerwca 2017

Wołowina Beef Culinar to produkt importowany z Ameryki Południowej. Właśnie tam, na bezkresnych trawiastych równinach, hodowane jest cenione na całym świecie bydło rasy angus i hereford.

przeczytaj całość

Powermat – unikalne narzędzie marketingowe dla HoReCa

5 czerwca 2017

Powermat, system bezprzewodowego ładowania dostępny m.in. w restauracjach, dzięki wmontowanym w stoliki matom indukcyjnym (PowerSpot) umożliwia bezprzewodowe ładowanie smartfonów, a jednocześnie przesyłanie klientom komunikatów promocyjnych przez specjalną aplikację.

przeczytaj całość

Naturalna Ice Tea marki Herbapol

26 maja 2017

Wraz ze zbliżającym się latem, klienci częściej będą szukać produktów, które dostarczą orzeźwienia w upalne dni. Marka Herbapol wychodzi naprzeciw ich oczekiwaniom i w ofercie dla kanału gastronomicznego proponuje Naturalną Ice Tea, najwyższej jakości napój herbaciany na bazie czarnej i zielonej herbaty, produkowany w czterech wyrazistych smakach – brzoskwinia, cytryna, zielona herbata z cytryną i miętą oraz zielona herbata z miodem.

przeczytaj całość

Strony

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl