Bestsellery z Oreo w lodziarnio-kawiarniach Grycan | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Bestsellery z Oreo w lodziarnio-kawiarniach Grycan

Już od 11 sierpnia desery i kawa z ciasteczkami Oreo będą dostępne w lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń w specjalnych, niższych cenach.

 – Goście lodziarnio-kawiarni pokochali smakołyki z dodatkiem Oreo! Dlatego przygotowaliśmy ofertę, która z pewnością ucieszy wielbicieli tych czekoladowych ciasteczek. – mówi Elżbieta Grycan, właścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń. Nasze Bestsellery z Oreo to trzy smakowite propozycje – dwa desery oraz aromatyczna kawa z Oreo. 

Desery dostępne w najnowszej ofercie to kompozycje klasycznych lodów i sorbetów Grycan z nowymi Lodami Deserowymi Oreo, które przygotowywane są na miejscu, w lodziarnio-kawiarniach poprzez połączenie Lodów Śmietankowych Grycan z pokruszonymi czekoladowymi ciasteczkami przełożonymi słodkim kremem. 

Oferta Bestsellery z Oreo dostępna jest na miejscu i na wynos we wszystkich lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń na terenie całego kraju od 11 sierpnia do 25 września 2018 r. i obejmuje trzy propozycje w cenie 14,90 każda:

  • Deser Oreo Truskawka – połączenie Lodów Deserowych Oreo z Sorbetemz Truskawek, udekorowane puszystą  bitą śmietaną, przygotowywaną na miejscu polewą truskawkową i ciasteczkami Oreo.
  • Deser Oreo Wanilia – kompozycja Lodów Deserowych Oreo i Lodów Waniliowych, udekorowana puszystą bitą śmietaną, polewą czekoladową i ciasteczkami Oreo.
  • Latte Oreo – kawa espresso z gęstą mleczną pianką podana z syropem czekoladowym, bitą śmietaną i pokruszonymi ciasteczkami Oreo, udekorowana chrupiącą rurką waflową i całym ciastkiem Oreo.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
9 sierpnia 2018

Podobne artykuły

Ernest Jagodziński – polski finalista w konkursie Les Chefs en Or

22 października 2018

Konkurs kulinarny Les Chefs en Or odbędzie się już za 21 dni! Poprzednio zaprezentowaliśmy sylwetkę utalentowanego Emila Guzika, tegorocznego finalisty w kategorii Uczeń. Poniżej przedstawiamy drugiego reprezentanta, Ernesta Jagodzińskiego, który wraz z pomocnikiem Łukaszem Daszyńskim przygotowuje się obecnie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet do walki o tytuł najlepszego profesjonalnego kucharza.

przeczytaj całość

Spotkanie z SelfCookingCenter w zamku Topacz

22 października 2018

25 października w Zamku Topacz pod Wrocławiem odbędzie się druga edycja konkursu dla młodych szefów kuchni. Adepci sztuki kulinarnej zmierzą się tym razem z kuchnią wegańską.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl