Charytatywny festyn „Chcemy gotować” w Lublinie | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Charytatywny festyn „Chcemy gotować” w Lublinie

11 czerwca został przeprowadzony charytatywny festyn „Chcemy gotować” w Galerii Olimp, gdzie celem była zbiórka pieniędzy na salę technologiczną o profilu gastronomicznym Szkoły Podstawowej Specjalnej  nr 26 przy ul Bronowickiej 21. Nowa pracownia kulinarna dla niepełnosprawnych uczniów w budynku Zespołu Szkół nr 4 im. Janusza Korczaka w Lublinie przechodzi w fazę projektową.
Udział brali :
Stowarzyszeniu Lubelskich Kucharzy na czele z Jacek Jakubczak  a jednocześnie Szef Kuchni Bon Appetit za pomoc w realizacji tak wielkiego przedsięwzięcia i ufundowaniu potraw do serwowanego bufetu
Piotr Huszcz  Szef Kuchni wraz z Anną Ochoską Hotelu Piano za przepiękne dekoracje z owoców i warzyw (carving w najlepszym wydaniu)
Małgorzata Małysz , Michał Szczepanowski z Restauracji Rarytas za obfitość piaseckich rarytasów
Jakub Ostrokulski z Firmy Bon Apetit za niezliczone porcje lubelskich pierogów
Andrzej Rudziński ze Szkoły Lider oraz Agnieszce Filiks z Willi Filiks z Nałęczowa za niecodzienny wyraz empatii ze strony młodego pokolenia przyszłych kucharzy
Marcin Sikora Szef Kuchni Hotelu Artis z Zamościa  za łączenie wspaniałej kuchni z muzyką, tańcem i super humorem
Piotrowi Skwarkowi Szef Kuchni  Hotelu Wieniawski za przygotowanie potraw na serwowany bufet oraz wspólny carving z Piotr Huszcz i Anną Ochoską
Barbara Fatyga za wspieranie idei powstania pracowni kulinarnej i bezinteresownej pomocy podczas festynu
Formacji Tańca Towarzyskiego Politechniki Lubelskiej GAMZA za oprawę taneczną wydarzenia
Kwartetowi Smyczkowemu ANIMA za trudną sztukę edukacji muzycznej i przepiękne utwory nie tylko polskiej klasyki
Patrycja Stachowska-Szczotka za obszerną relację fotograficzną wydarzenia
Renata Chmielewska za przygotowanie stylizacji do pokazu mody w wykonaniu niepełnosprawnych uczniów z Zespołu Szkół nr 4 im. Janusza Korczaka w Lublinie
uczniom z Zespołu Szkół nr 4 im. Janusza Korczaka w Lublinie za piękną prezentację walca angielskiego i tanga w choreografii Beata Olech i Wioleta Repeć 
Monika Dzioba, Emilii Sobolewskiej oraz Piotr Skiba za cieszące się popularnością warsztaty ceramiczne
Monika SzychMagdalena Maciąg, Henryce Brożek za malowanie z dziećmi figurek gipsowych - kilka dni przygotowań
Karolina Karpińska i Jolanta Węglińska za przepiękne kreacje z wikliny podczas wspólnego wyplatania z gośćmi festynu
Monice Kowalczyk za przepiękny, autorski recital
Stowarzyszeniu RADOŚĆ DAWANIA.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
19 czerwca 2017

Podobne artykuły

Sodexo z restauracją w Pomorskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej

18 maja 2018

Sodexo Polska On-site Services uruchomiło swoją restaurację w zakładzie produkcyjnym Flex. Restauracja pod marką ChefWorks zapewnia kompleksowe wyżywienie dla 3,5 tysiąca pracowników zakładu w Tczewie, umiejscowionym na terenie Pomorskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej.

przeczytaj całość

16. Święto Konia w Pałacu Mierzęcin

17 maja 2018

27 maja zapraszamy miłośników koni i konkurencji jeździeckich na 16. Święto Konia w Pałacu Mierzęcin Wellness & Wine Resort. W programie pokaz kulinarny szefa kuchni Dawida Łagowskiego oraz Macieja Grubmana, mistrza świata w BBQ.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl