Diamenty gastronomii? Tak, Chef! | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Diamenty gastronomii? Tak, Chef!

Trufle wyglądają niepozornie i same w sobie nie mają wyrazistego smaku. Mimo tego ich ziemisto-piżmowy aromat na długo pozostaje w pamięci. Występują rzadko i rosną głównie pod ziemią, co znacznie utrudnia ich poszukiwania. Ich cena sięga kilku tysięcy euro za kilogram. Być może dlatego nazywa się je diamentami gastronomii? Letnią odmianę trufli z Włoch znajdziecie w ofercie Chefs Culinar pod numerem 11089254 w opakowaniach 25 g.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
15 stycznia 2018

Podobne artykuły

Fanex wprowadził wegański sos majonezowy

10 sierpnia 2018

Fanex wprowadził na rynek wegański sos majonezowy VEGA MAJO. Nowy, unikalny produkt nie zawiera konserwantów, barwników oraz aromatów i otrzymał towarowy znak jakości V-Label, który jest uznaną i chronioną międzynarodową marką obejmującą produkty wegetariańskie i wegańskie.

przeczytaj całość

Hochland BURGER & TOAST

10 sierpnia 2018

Ser gruby w plastrach Hochland BURGER & TOAST to specjalny gatunek sera – Cagliata, w formie grubych plastrów. Pod wpływem temperatury topi się, a jednocześnie pozostaje ciągnący, aromatyczny i czyli taki, jaki powinien być idealny ser podawany na ciepło.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl