Diamenty gastronomii? Tak, Chef! | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Diamenty gastronomii? Tak, Chef!

Trufle wyglądają niepozornie i same w sobie nie mają wyrazistego smaku. Mimo tego ich ziemisto-piżmowy aromat na długo pozostaje w pamięci. Występują rzadko i rosną głównie pod ziemią, co znacznie utrudnia ich poszukiwania. Ich cena sięga kilku tysięcy euro za kilogram. Być może dlatego nazywa się je diamentami gastronomii? Letnią odmianę trufli z Włoch znajdziecie w ofercie Chefs Culinar pod numerem 11089254 w opakowaniach 25 g.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
15 stycznia 2018

Podobne artykuły

Tradycyjnie hodowany karp

15 stycznia 2018

Sieć hurtowni Makro Polska oferuje szeroki wybór karpia w różnych formach: tuszy, filetów ze skórą, filetów nacinanych czy steków. Ryby wyróżniają się mięsem wysokiej jakości, a jednym z ich dostawców jest Polski Karp.

przeczytaj całość

Frytki Fast Ready i Golden River Patat’Kids

15 stycznia 2018

Odkryj ofertę firmy Lutosa skierowaną do sektora usług gastronomicznych – frytki Fast Ready, które wyróżnia fakt, że mogą być usmażone w ciągu 90 sekund od stanu rozmrożonego. Można je również przygotować w piekarniku, dzięki czemu mają mniej tłuszczu.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl