Diamenty gastronomii? Tak, Chef! | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Diamenty gastronomii? Tak, Chef!

Trufle wyglądają niepozornie i same w sobie nie mają wyrazistego smaku. Mimo tego ich ziemisto-piżmowy aromat na długo pozostaje w pamięci. Występują rzadko i rosną głównie pod ziemią, co znacznie utrudnia ich poszukiwania. Ich cena sięga kilku tysięcy euro za kilogram. Być może dlatego nazywa się je diamentami gastronomii? Letnią odmianę trufli z Włoch znajdziecie w ofercie Chefs Culinar pod numerem 11089254 w opakowaniach 25 g.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
15 stycznia 2018

Podobne artykuły

Sery - włoska specjalność

15 marca 2018

Gatunki serów o włoskim pochodzeniu zyskały popularność na całym świecie. Z tych najbardziej znanych – Grana Padano, Parmigiano Reggiano i Mozarellla – korzystają najlepsi szefowie kuchni na wszystkich kontynentach.

przeczytaj całość

Nowa oferta kaw ziarnistych Jacobs

15 marca 2018

Marka Jacobs wprowadziła na rynek nową gamę kaw ziarnistych, będących efektem pracy mistrzów prażenia, którzy wydobyli z nich to, co najlepsze. W ofercie znajdziemy klasyczną kawę Jacobs Krönung, która urzeka szlachetnym aromatem i głębią zbalansowanego smaku.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl