Dora Metal – 20 lat nieprzerwanie Fair Play | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Dora Metal – 20 lat nieprzerwanie Fair Play

Dora Metal to jedyna w branży i jedna z pięciu firm w Polsce z 20-krotnie nieprzerwanie przyznawanym tytułem Przedsiębiorstwa Fair Play. Statuetkę z diamentem w barwach programu i tytuł „Semper Fidelis” w imieniu firmy, 16 listopada 2018 r. w Warszawie, podczas 21. edycji programu Przedsiębiorstwo Fair Play, odebrał prezes Jan Polcyn. Zgodnie z intencją programu, wyróżnienie to stanowi swoisty certyfikat rzetelności i jest dowodem na to, że firma stosuje w działaniu najwyższe standardy etyczne, dotrzymuje podjętych zobowiązań oraz kształtuje pozytywne relacje z klientami, kontrahentami, pracownikami, wspólnikami i lokalną społecznością. – Niezwykle ważnym elementem programu Przedsiębiorstwo Fair Play jest fakt, że każda nominowana do certyfikatu firma obowiązkowo musi przejść przez weryfikację księgową, kadrową i prawną, osobiście przez audytorów programu. Stąd pewność, że ocena firmy jest obiektywna i prawdziwa, a przyznany tytuł wypracowany i zasłużony – mówi Jan Polcyn.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
25 stycznia 2019

Podobne artykuły

Selgros Cash&Carry i Transgourmet zapraszają na Dzień Kuchni Rumuńskiej

20 lutego 2019

W najbliższy piątek wszystkich klientów restauracji Brasserie w hali Selgros Cash&Carry w Piasecznie pod Warszawą czeka niezwykłe wydarzenie – Dzień Kuchni Rumuńskiej, czyli pokaz kulinarny połączony z degustacją. Gotować będzie Laurentin Hairadin, zwycięzca rumuńskiego programu kulinarnego Arena Bucatarilor, w towarzystwie uczestników Masterchef Polska: Lorka Zediu i Gai Kuroń. Spotkanie poprowadzi Bartosz Peter, Ekspert w Instytucie Kulinarnym Transgourmet. Wydarzenie jest bezpłatne i otwarte dla wszystkich gości.

przeczytaj całość

„Profesjonalny Menedżer Restauracji” na Targach EuroGastro i WorldHotel

20 lutego 2019

Tegoroczna edycja targów EuroGastro i WorldHotel będzie wypełniona atrakcjami. Targi, uznawane przez fachowców za najważniejsze w Polsce wydarzenie dla branży HoReCa, po raz kolejny przyciągną tysiące profesjonalistów. Wystawcy zaprezentują wszystko co niezbędne w restauracji czy hotelu. Przedstawiciele branży gastronomicznej i hotelarskiej będą mieli okazję zapoznać się z najnowszymi trendami rynkowymi oraz wziąć udział w interesujących szkoleniach, wśród których uwagę zwraca inauguracja programu „Profesjonalny Menedżer Restauracji”. Widowiskowe autorskie konkursy kulinarne organizowane przez znanych i cenionych szefów kuchni, liczne degustacje, zawody dla baristów, a także po raz pierwszy konkurs cukierniczy i barmański – poznajcie nowe oblicze EuroGastro i WorldHotel.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl