Dorszowe Żniwa | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Dorszowe Żniwa

Miejsce
Gniew
Organizator
Krzysztof Szulborski/Stowarzyszenie Kucharzy Polskich, przy współpracy z Mariuszem Gachewiczem/ Hotel Zamek Gniew w Gniewie.
Data
30 czerwca 2017

30 czerwca, w Zamku w Gniewie, odbędzie się 14. edycja Dorszowych Żniw, czyli Mistrzostw Polski w Potrawach z Ryb Morskich. W tym roku zadaniem uczestników będzie przygotowanie dania głównego z wykorzystaniem: dorsza bałtyckiego, dowolnego fondu marki Chef, śmietanki 36% Polmlek, Oleju z Esencją Masła Kruszwica oraz deseru z wykorzystaniem YUZU od Morning food for tomorrow.

W konkursie uczestniczyć będzie 8 ekip kucharzy w składzie dwuosobowym. Uczestnikami konkursu mogą być kucharze pracujący aktualnie w zawodzie, bez względu na zajmowane stanowisko i wiek. Ekipy reprezentują macierzyste zakłady pracy tj. restauracje i restauracje hotelowe.

Zgłoszenie zawierające: nazwiska i imiona członków drużyny (szef drużyny i kucharz); telefon kontaktowy; e- maill kontaktowy; nazwę rodzimej restauracji, z której startuje drużyna; nazwy potraw; receptury wraz ze zdjęciami wykonywanych potraw, należy przesłać do 1 czerwca, na adres e-mail: szulba@tlen.pl.

Organizatorami mistrzostw są Krzysztof Szulborski/Stowarzyszenie Kucharzy Polskich, przy współpracy z Mariuszem Gachewiczem/ Hotel Zamek Gniew w Gniewie.

Regulamin: http://www.kucharze.pl/konkursy/1-dorszowe-zniwa/regulamin/

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
28 marca 2017

Podobne artykuły

16. Święto Konia w Pałacu Mierzęcin

17 maja 2018

27 maja zapraszamy miłośników koni i konkurencji jeździeckich na 16. Święto Konia w Pałacu Mierzęcin Wellness & Wine Resort. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.

przeczytaj całość

Wakacyjne Podróże Kulinarne Dookoła Świata - Kuchnia Grecka

17 maja 2018

Sieć Hoteli Pietrak zaprasza na Wakacyjne Podróże Kulinarne do ogrodów Hotelu Adalbertus. 24 sierpnia kuchnia grecka.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl