Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro - lista uczestników konkursu | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro - lista uczestników konkursu

Spośród nadesłanych zgłoszeń Kapituła 4. edycji Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie:

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI

Patryk Stanewicz i Józek Pojasek – Hotel Teodorka

Kasper Czop i Mateusz Płodzień – Hotel Sokół

Marcin Ćwik i Piotr Benedyk – Hotel Puro

Marcin Nieznaj i  Michał Kulpiński – Hampton by Hilton

Jakub Rusinek i Jacek Pałys – Hotel Rzeszów Restauracja „Oranżeria”

Sławomir Saguła i Łukasz Jędrzejewski -        Rezydencja Gubałówka

Grzegorz Misina i Damian Rusek – Nine Kitchen

Grzegorz Adamarek i Michał Łakomy – Hotel Blue Diamond

Artur Lenczewski  i Karol Rusiłowicz –   Hotel Pięć Dębów

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI - EKIPY REZERWOWE

Dariusz Cygan i  Łukasz Boreczek – Restauracja Piano

Beata Słomianna i Jakub Sytykiewicz – Hotel Herbarium

Wszystkie ekipy, które zakwalifikowały się do 4. edycji Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro powinny do dnia 24 czerwca dokonać potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie. Potwierdzenie należy przesłać drogą elektroniczną na adres : szczygielski.piotr@interia.pl

Nienadesłanie potwierdzenia w wyznaczonym terminie spowoduje wykluczenie ekipy z Konkursu i zastąpienie jej ekipom rezerwową.

Organizatorzy przypominają jednocześnie, że z dniem 24 czerwca upływa termin nadsyłania listy zapotrzebowania obowiązkowych produktów Konkursowych.

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
19 czerwca 2017
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

8. Lodziarskie Mistrzostwa Świata w Rimini

15 grudnia 2017

20 stycznia 2018 r. w Rimini rozpocznie się ósma edycja Lodziarskich Mistrzostw Świata (Coppa del Mondo della Gelateria). W trwającym cztery dni konkursie (20-23 stycznia) uczestniczyć będzie 12 ekip z całego świata. W tym gronie znajdzie się także drużyna z Polski.

przeczytaj całość

Wigilie firmowe cennym źródłem zarobku dla restauratorów

15 grudnia 2017

Jak wynika z badania „Plany pracodawców” przeprowadzonego przez Instytut Badawczy Randstad, 82% polskich przedsiębiorców szykuje dla swoich podwładnych bożonarodzeniowe niespodzianki. Największą popularnością wciąż cieszą się tzw. christmas party - na zorganizowanie firmowego spotkania świątecznego zdecydowało się w tym roku 40% pracodawców. Na jednego pracownika większość firm wyda od 100 do 300 zł. Wigilie firmowe coraz częściej organizowane są poza miejscem codziennej pracy, głównie w restauracjach lub pubach, gdzie łatwiej o swobodny nastrój.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl