Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro - lista uczestników konkursu | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro - lista uczestników konkursu

Spośród nadesłanych zgłoszeń Kapituła 4. edycji Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie:

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI

Patryk Stanewicz i Józek Pojasek – Hotel Teodorka

Kasper Czop i Mateusz Płodzień – Hotel Sokół

Marcin Ćwik i Piotr Benedyk – Hotel Puro

Marcin Nieznaj i  Michał Kulpiński – Hampton by Hilton

Jakub Rusinek i Jacek Pałys – Hotel Rzeszów Restauracja „Oranżeria”

Sławomir Saguła i Łukasz Jędrzejewski -        Rezydencja Gubałówka

Grzegorz Misina i Damian Rusek – Nine Kitchen

Grzegorz Adamarek i Michał Łakomy – Hotel Blue Diamond

Artur Lenczewski  i Karol Rusiłowicz –   Hotel Pięć Dębów

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI - EKIPY REZERWOWE

Dariusz Cygan i  Łukasz Boreczek – Restauracja Piano

Beata Słomianna i Jakub Sytykiewicz – Hotel Herbarium

Wszystkie ekipy, które zakwalifikowały się do 4. edycji Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro powinny do dnia 24 czerwca dokonać potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie. Potwierdzenie należy przesłać drogą elektroniczną na adres : szczygielski.piotr@interia.pl

Nienadesłanie potwierdzenia w wyznaczonym terminie spowoduje wykluczenie ekipy z Konkursu i zastąpienie jej ekipom rezerwową.

Organizatorzy przypominają jednocześnie, że z dniem 24 czerwca upływa termin nadsyłania listy zapotrzebowania obowiązkowych produktów Konkursowych.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
19 czerwca 2017

Podobne artykuły

Sodexo z restauracją w Pomorskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej

18 maja 2018

Sodexo Polska On-site Services uruchomiło swoją restaurację w zakładzie produkcyjnym Flex. Restauracja pod marką ChefWorks zapewnia kompleksowe wyżywienie dla 3,5 tysiąca pracowników zakładu w Tczewie, umiejscowionym na terenie Pomorskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej.

przeczytaj całość

16. Święto Konia w Pałacu Mierzęcin

17 maja 2018

27 maja zapraszamy miłośników koni i konkurencji jeździeckich na 16. Święto Konia w Pałacu Mierzęcin Wellness & Wine Resort. W programie pokaz kulinarny szefa kuchni Dawida Łagowskiego oraz Macieja Grubmana, mistrza świata w BBQ.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl