Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro - lista uczestników konkursu | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro - lista uczestników konkursu

Spośród nadesłanych zgłoszeń Kapituła 4. edycji Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie:

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI

Patryk Stanewicz i Józek Pojasek – Hotel Teodorka

Kasper Czop i Mateusz Płodzień – Hotel Sokół

Marcin Ćwik i Piotr Benedyk – Hotel Puro

Marcin Nieznaj i  Michał Kulpiński – Hampton by Hilton

Jakub Rusinek i Jacek Pałys – Hotel Rzeszów Restauracja „Oranżeria”

Sławomir Saguła i Łukasz Jędrzejewski -        Rezydencja Gubałówka

Grzegorz Misina i Damian Rusek – Nine Kitchen

Grzegorz Adamarek i Michał Łakomy – Hotel Blue Diamond

Artur Lenczewski  i Karol Rusiłowicz –   Hotel Pięć Dębów

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI - EKIPY REZERWOWE

Dariusz Cygan i  Łukasz Boreczek – Restauracja Piano

Beata Słomianna i Jakub Sytykiewicz – Hotel Herbarium

Wszystkie ekipy, które zakwalifikowały się do 4. edycji Konkursu Kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro powinny do dnia 24 czerwca dokonać potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie. Potwierdzenie należy przesłać drogą elektroniczną na adres : szczygielski.piotr@interia.pl

Nienadesłanie potwierdzenia w wyznaczonym terminie spowoduje wykluczenie ekipy z Konkursu i zastąpienie jej ekipom rezerwową.

Organizatorzy przypominają jednocześnie, że z dniem 24 czerwca upływa termin nadsyłania listy zapotrzebowania obowiązkowych produktów Konkursowych.

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
19 czerwca 2017
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

Zaplanuj październikowy weekend w Łodzi – Bio all inclusive – kup bilet online

22 sierpnia 2017

Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD oraz Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - już po raz dziesiąty przyciągną w październiku tysiące miłośników bioproduktów, ekożywności, produktów regionalnych i tradycyjnych oraz produktów wytwarzanych z przyjaznych dla środowiska materiałów.

przeczytaj całość

„Kucharze na szczycie”, czyli wielkie gotowanie na Rysach

22 sierpnia 2017

22 sierpnia w Zakopanem odbędzie się niesamowite wydarzenie – kucharze, miłośnicy jedzenia i firmy z branży gastronomicznej wspólnie zdobędą najwyższy szczyt Tatr, Rysy. Wszystko po to, aby pomóc niepełnosprawnemu kucharzowi. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl