IndulgencePlus - Powerfood spotyka się z tradycją | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

IndulgencePlus - Powerfood spotyka się z tradycją

Stworzenie zrównoważonego menu jest łatwiejsze dzięki gamie ciast IndulgencePlus erlenbacher. Ciasta są pełne owocowych i odżywczych składników, dzięki czemu są energetyczne a składy kreatywne odpowiednie dla osób dbających o zdrowie.

Bez względu na to, czy prowadzimy kawiarnię, hotel czy catering – goście stają się coraz bardziej wymagający. Dotyczy to również wyboru ciast. Powinny być tak różnorodne i zaskakujące, jak tylko to możliwe. Jednocześnie wyprzedzają klasyczne ciasta, które często były znane od dzieciństwa, zachowując równowagę między zdrowym odżywianiem a przyjemnością słodkich wypieków.

Modny, świeży, kreatywny – IndulgencePlus New Style

Gama New Style of IndulgencePlus marki erlenbacher oferuje stylowe ciasta. Wysokiej jakości składniki, hip energetyczny i kreatywne przepisy zapewniają wyjątkowe chwile przyjemności. Dzięki trzem nowym ciastom New Style wszystko kręci się wokół popularnych składników, takich jak: jogurt skyr, muesli, żurawiny czy moreli. Właśnie dla młodych gości, którzy szukają niespodziewanego i niezwykłego smaku.

Bezglutenowe ciasto jagodowe z jogurtem skyr łączy kruchy migdałowy spód z kremowo-waniliowym jogurtem skyr oraz jagodami i malinami. Na wierzchu znajduje się mieszanka chrupiących nasion słonecznika i dyni, posiekanych orzechów laskowych i migdałów. Ciasto jabłkowo-żurawinowe udowadnia, że muesli i ciasto idą w parze. Bircher Müsli to owocowe, delikatne połączenie z kremem jogurtowym, kawałkami jabłek, żurawiną i nutą imbiru.

Trzecia nowość z tej linii to bezglutenowe ciasto z morelami i limonką. Puszysta masa muffinowa zwieńczona jest aksamitnymi połówkami moreli. Smak cytrynowo-limonkowy nadaje całości świeżego elementu zaskoczenia.

Nowoczesna przyjemność z ciasta serwowana w jednej chwili

Ciasta z serii IndulgencePlus oprócz nowoczesnych składników i kreatywnych receptur oferują jeszcze więcej – wstępnie podzielone są na 12 porcji i można je podawać w jednej chwili.

Wszystkie produkty są bez konserwantów, barwników i sztucznych aromatów.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
15 marca 2019

Podobne artykuły

Gala Akademii Gastronomicznej w Polsce

22 marca 2019

21 marca w Hotelu Bristol w Warszawie odbyła się uroczysta Gala wręczenia nagród AIG PRIX oraz ARS COQUINARIA. Poradnik Restauratora uczestniczył w tym wydarzeniu.

przeczytaj całość

Fachowe porady od kucharzy dla kucharzy Infolinia ChefLine

22 marca 2019

Pytania związane z obsługą i planowaniem menu, porady dotyczące przepisów i procesów pracy – infolinia ChefLine firmy Rational udziela wszystkich odpowiedzi, w każdym zakątku świata. Wszędzie tam, gdzie można kupić urządzenie konwekcyjno-parowe Rational lub VarioCookingCenter, w cenę wliczona jest infolinia. Przez 365 dni w roku doświadczeni kucharze udzielają odpowiedzi i porad, pomagają w wyborze akcesoriów i korzystaniu z ConnectedCooking, a niekiedy zdradzają nawet skład swojej ulubionej mieszanki przypraw.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl