Innowacyjny rękaw cukierniczy Rengo | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Innowacyjny rękaw cukierniczy Rengo

Termostabilne nadzienia owocowe i kremowe Lauretta sprzedawane są teraz w gotowym do użycia rękawie cukierniczym Rengo – wygodnym worku 1 kg z kompletem tylek cukierniczych. Rengo można użyć do dekorowania, nadziewania lub dozowania korpusów babeczek, ciastek, muffin czy tortów. Rękaw jest poręczny, ma estetyczne opakowanie, a dzięki mniejszej gramaturze świetnie sprawdzi się w hotelach, kawiarniach i restauracjach.

PRPH Kandy

ul. Fabryczna 1/3

97-300 Piotrków Trybunalski

tel.: (44) 64 95 152

www.lauretta.eu

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
11 stycznia 2018

Podobne artykuły

Tradycyjnie hodowany karp

15 stycznia 2018

Sieć hurtowni Makro Polska oferuje szeroki wybór karpia w różnych formach: tuszy, filetów ze skórą, filetów nacinanych czy steków. Ryby wyróżniają się mięsem wysokiej jakości, a jednym z ich dostawców jest Polski Karp.

przeczytaj całość

Frytki Fast Ready i Golden River Patat’Kids

15 stycznia 2018

Odkryj ofertę firmy Lutosa skierowaną do sektora usług gastronomicznych – frytki Fast Ready, które wyróżnia fakt, że mogą być usmażone w ciągu 90 sekund od stanu rozmrożonego. Można je również przygotować w piekarniku, dzięki czemu mają mniej tłuszczu.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl