Kalendarium | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Wybierz datę

MakaronoMania

30 września 2018
Miejsce: cała Polska
Organizator: Unilever Food Solutions

Każdy, kto chciałby wypromować swoją restaurację, zyskać klientów i wygrać atrakcyjne nagrody może wziąć udział w MakaronoManii, konkursie przygotowanym przez Unilever Food Solutions.

przeczytaj całość

Charytatywna kolacja z Top Chef’ami

29 września 2018
Miejsce: Warszawa
Organizator: Centrum Techniki Kulinarnej Dora Metal, Mateusz Czekierda.

29 września w Centrum Techniki Kulinarnej Dora Metal w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna z Top Chef’ami. 100% dochodu z tego spotkania trafi bezpośrednio do Fundacji Sedeka i przeznaczone zostanie na rehabilitację Michała Szymke, aby mógł ponownie samodzielnie chodzić.

przeczytaj całość

Poznań stolicą kulinarnych inspiracji? Tak, Chef!

26 września 2018
Miejsce: Poznań
Organizator: Chefs Culinar

26-27 września w Hali Widowiskowo-Sportowej „Arena” odbędą się 5. targi organizowane przez Chefs Culinar. Bezpośrednie rozmowy z producentami, degustacje artykułów oferowanych w szerokim asortymencie firmy, to tylko niektóre z atrakcji przygotowanych dla zaproszonych gości.

przeczytaj całość

Grzybobranie w Lisewskim Dworze

17 września 2018
Miejsce: Gniewino
Organizator: Lisewski Dwór, Sławomir Miotk i Sebastian Cichy

17-19 września w Lisewskim Dworze koło Gniewina odbędzie się „Grzybobranie”. Jest to spotkanie integracyjne dla szefów kuchni i osób z branży gastronomicznej z całej Polski, na które zapraszają Aleksandra i Marcin Świerk, właściciele Lisewskiego Dworu oraz szefowie kuchni – Sławomir Miotk i Sebastian Cichy.

przeczytaj całość

DineART. Sztuka wokół stołu

5 września 2018
Miejsce: Folwarku Łochów pod Warszawą
Organizator: Dajar Horeca

DineART – impresjonizm, kubizm, pop art, sztuka, emocje… Rusza nowy projekt, który wprost łączy sztukę z estetyką użytkową: unikalny, pionierski koncept opisujący doświadczenie i doznania wokół stołu, o których decyduje więcej elementów niż tylko samo danie. Mecenasem projektu jest firma Dajar. Inauguracja odbędzie się już 5 września w Folwarku Łochów pod Warszawą, gdzie spotka się ponad 200 przedstawicieli polskiej sceny gastronomicznej.

przeczytaj całość

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl