Kalendarium | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Wybierz datę

4. Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej

28 lipca 2018
Miejsce: Szczawno-Zdrój
Organizator: Waldemar Hołówka, Wojciech Harapkiewicz oraz Ryszard Tomaszewski

21 lipca na terenie kompleksu Dworzysko w Szczawnie-Zdroju odbędzie się 4. Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej, który jest nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2018. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

przeczytaj całość

Wakacyjne Podróże Kulinarne Dookoła Świata - Kuchnia Hiszpańska

27 lipca 2018
Miejsce: Gniezno
Organizator: Hotel Adalbertus/Hotel Pietrak

Sieć Hoteli Pietrak zaprasza na Wakacyjne Podróże Kulinarne do ogrodów Hotelu Adalbertus. 27 lipca kuchnia hiszpańska.

przeczytaj całość

5. Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro

14 lipca 2018
Miejsce: Narol
Organizator: Województwo Podkarpackie, Miasto i Gmina Narol oraz Gminny Ośrodek Kultury w Narolu

14 lipca w Narolu, w ramach 19. Jarmarku Galicyjskiego - Smaki Roztocza, odbędzie się 5. edycja konkursu kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro. Konkurs w kategorii kucharze profesjonalni nominowany jest do Kulinarnego Pucharu Polski 2018.

przeczytaj całość

Transatlantyk Festival/Kino Kulinarne

13 lipca 2018
Miejsce: Łodź
Organizator: Fundacja Transatlantyk Festival

Transatlantyk Festival (13-20 lipca) po raz kolejny zaprasza na Kino Kulinarne – jedną z najpopularniejszych sekcji filmowych festiwalu. Obok seansów filmowych widzowie zostaną zaproszeni na pięć wyjątkowych kolacji. Autorskie menu Kina Kulinarnego przygotują w tym roku jedni z najwybitniejszych w Polsce szefów kuchni.

przeczytaj całość

15. Dorszowe Żniwa

7 lipca 2018
Miejsce: Zielona Brama w Przywidzu
Organizator: Krzysztof Szulborski i Stowarzyszenie Kucharzy Polskich

5-7 lipca w Centrum Sportu i Rekreacji Zielona Brama w Przywidzu odbędzie się 15. edycja konkursu Dorszowe Żniwa. W mistrzostwach może uczestniczyć 8 dwuosobowych ekip kucharzy. Uczestnikami mistrzostw mogą być kucharze pracujący aktualnie w zawodzie, bez względu na zajmowane stanowisko i wiek.

przeczytaj całość

Noc Restauracji 2018 – Smaki Polski.

6 lipca 2018
Miejsce: cała Polska
Organizator: Landbrand

Noc Restauracji zmienia formułę i staje się formatem ogólnopolskim. 6-8 lipca w autorskich restauracjach w całym kraju szefowie kuchni podawać będą własne interpretacje polskich smaków.

przeczytaj całość

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl