Kolejna edycja konferencji Gastro Meeting już jesienią | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Kolejna edycja konferencji Gastro Meeting już jesienią

Panele dyskusyjne, szkolenia oraz ciesząca się coraz większą popularnością formuła Business Speed Dating – czekają na uczestników konferencji Gastro Meeting, która odbędzie się już 28 listopada w warszawskim hotelu DoubleTree by Hilton. Wydarzenie adresowane jest do restauratorów: właścicieli i menadżerów lokali gastronomicznych, a także dostawców towarów i usług z branży HoReCa.

- Zadbaliśmy o to, by uczestnicy jesiennej edycji mieli jeszcze więcej okazji do wymiany doświadczeń i nawiązania kontaktów biznesowych, zarówno podczas rozmów w cztery oczy, jak i dyskusji na forum z ekspertami. Chętni będą mogli również wziąć udział w konkursach i powalczyć o atrakcyjne nagrody – wyjaśnia Rafał Krzycki z firmy Business Speed Dating Poland, organizator konferencji.

Gastro Meeting to wydarzenie cykliczne. W poprzedniej, wiosennej edycji wzięło udział ponad 200 restauratorów oraz szerokie grono specjalistów z branży HoReCa, którzy dyskutowali m.in. o tym, jak dobrze zarządzać personelem, promować swój biznes w sieci czy optymalizować koszty towarów i usług.

Jesienna konferencja zapowiada się równie ciekawie. „To restauratorzy sygnalizują nam, jakie tematy, dotyczące funkcjonowania obiektów gastronomicznych są dla nich najważniejsze. To właśnie tym kwestiom będzie poświęcona najbliższa edycja Gastro Meeting” – tłumaczy organizator.

Na konferencję BSD Poland zaprasza wszystkie osoby ściśle związane z branżą gastronomiczną. Dla restauratorów wstęp na konferencję jest bezpłatny. Wymaga wcześniejszej rejestracji.

Czas i miejsce: 28 listopada, hotel DoubleTree by Hilton, Warszawa

Szczegółowe informacje dotyczące konferencji oraz formularz rejestracyjny  - www.gastro.bsdpoland.pl

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

 

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
3 sierpnia 2017

Podobne artykuły

Poznańscy Kucharze Razem zebrali 10 520 zł dla WOŚP

18 stycznia 2019

13 stycznia już po raz kolejny znani szefowie kuchni poznańskich restauracji m.in.: Patryk Dziamski, Dawid Łagowski, Tomasz Purol, Sergiusz Hieronimczak, Paweł Mieszała, Roman Kosmalski, Artur Skotarczyk, Ernest Jagodziński, Jakub Ignyś, Michał Kuter, Dawid Klimaniec i Tomasz Zdrenka zaangażowali się w poznański finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

przeczytaj całość

Zainteresowanie food pairingiem stale rośnie

18 stycznia 2019

Ostatnie lata należą bez dwóch zdań do food pairingu. Trend, polegający na łączeniu różnych produktów w jedną całość, kilka lat temu wyszedł z podziemia, podbijając serca i żołądki fanów gotowania na całym świecie. Jeszcze w poprzednim wieku traktowany jako moda i fanaberia topowych szefów kuchni, obecnie stał się globalnym zjawiskiem i elementem budowania przewagi konkurencyjnej na rynku gastronomicznym.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl