Konferencja branży mięsnej w Folwarku Łochów | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Konferencja branży mięsnej w Folwarku Łochów

Miejsce
Łochów
Organizator
Związek Polskie Mięso
Data
14 lutego 2019

14-15 lutego w Folwarku Łochów odbędzie się branżowa konferencja ,,Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a branżą mięsną”. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Program

Formularz zgłoszeniowy

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
8 stycznia 2019

Podobne artykuły

10. Sweettargi

21 lutego 2019

23-25 marca w Katowicach odbędą się 10. jubileuszowe Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie, które zaprezentują najnowsze światowe trendy i nowinki z branży. Dziesiąta edycja Sweettargów będzie pełna konkursów, pokazów i atrakcji.

przeczytaj całość

Smart Cuisine - dania dietetyczne

8 lutego 2019

Fundacja Klubu Szefów Kuchni organizuje 1. edycję konkursu Smart Cuisine - dania dietetyczne. Zadaniem będzie stworzenie dania konkursowego pod hasłem: Karotenoidy - naturalne barwniki w warzywach i owocach strażnikami parametrów zdrowia.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl