Kulinarne Innowacje – Kitchen Art With The Greatest | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Kulinarne Innowacje – Kitchen Art With The Greatest

Miejsce
Sopot
Organizator
L'Entre Villes
Data
19 sierpnia 2017

19 sierpnia o godz.19.30 w restauracji L’Entre Villes w Sopocie odbędzie się z cyklu  „Kulinarne Innowacje – Kitchen Art With The Greatest”  kolacja live-cooking – Iluzja Kulinarna z Chefem Wojciechem Bartczakiem, zwycięzcą V edycji Hell's Kitchen. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Menu by Wojciech Bartczak

ILUZJA

Przystawki

Leśny Czar

Mirabelka/Wasabi/Werbena

Bursztynowa Abstrakcja

Marchew/Rzodkiew/Bursztyn

Iluzja

Wędzone masło/Hyćka/Kakao

ZUPA

Morskie Złudzenie

Kalmar/Pomidor/Trawa Żubrowa

Danie

Mistyfikacja

Kulbin/Estragon/Kurki

Podniebny Omam

Gołąb/Pektyna/Lejkowiec

Deser

Fantazyjny Sad

Truskawka/Kardamon/Miód

 

Rezerwacje: +58 717 37 37, restauracja@entrevilles.pl

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
4 lipca 2017

Podobne artykuły

5. Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro

7 czerwca 2018

14 lipca w Narolu, w ramach 19. Jarmarku Galicyjskiego - Smaki Roztocza, odbędzie się 5. edycja konkursu kulinarnego Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro. Konkurs w kategorii kucharze profesjonalni nominowany jest do Kulinarnego Pucharu Polski 2018.

przeczytaj całość

Noc Restauracji 2018 – Smaki Polski.

5 czerwca 2018

Noc Restauracji zmienia formułę i staje się formatem ogólnopolskim. 6-8 lipca w autorskich restauracjach w całym kraju szefowie kuchni podawać będą własne interpretacje polskich smaków.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl