MAZURY HoReCa rośnie w siłę | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

MAZURY HoReCa rośnie w siłę

Do MAZURY HoReCa pozostają dwa miesiące. Podczas wydarzenia odwiedzający będą mogli zapoznać się z ofertą produktową firm takich jak Unilever Food Solutions, Octim, UDH, Wysowianka, Andropol, Tom-Gast, Janex, Ambasador czy Social Wi-Fi. Organizatorzy postawili na innowacyjną formę wydarzenia w kształcie Business Fast Date.

Business Fast Date to unikalna w branży formuła gwarantująca wszystkim wystawcom spotkania biznesowe z Profesjonalnymi Kupującymi, którymi będą właściciele hoteli i restauracji, dyrektorzy i kierownicy poszczególnych działów w hotelach i obiektach turystycznych, szefowie kuchni, projektanci wnętrz oraz inwestorzy. Organizatorzy przygotowali „Program dla Profesjonalnych Kupujących”, w ramach którego gwarantują przejazd, nocleg w hotelu 4-gwiazdkowym oraz catering. Wszystkie osoby zainteresowane udziałem w „Programie dla Profesjonalnych Kupujących” zapraszamy do rejestrowania się poprzez formularz dostępny na stronie www.mazuryhoreca.pl.

W trakcie trwania wydarzenia odbędą się również konkursy kulinarne zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i amatorów. Będzie to między innymi konkurs na najlepszy deser lodowy „Master Ice Cream Challenge” czy „Gęsina na polskim stole”. Drugiego dnia odbędzie się także festiwal smaków połączony ze strefą Food Truck serwujących potrawy ze wszystkich zakątków świata.

Sponsorami MAZURY HoReCa są Zielona Budka, Oerlemans, Gastro Magic Service, partnerem Krajowy Związek Grup Producentów Rolnych – Izba Gospodarcza, partnerem merytorycznym Fundacja Klubu Szefów Kuchni. Patronat nad wydarzeniem objęło między innymi Ministerstwo Rolnictwa
i Rozwoju Wsi, Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego, Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego, Warmińsko-Mazurska Izba Rolnicza, Polska Izba Hotelarstwa czy Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego. Patronat medialny objęły też największe i najbardziej wpływowe media branżowe.

MAZURY HoReCa odbędzie się w dniach 13-14 maja w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie, hale targowe otwarte będą w godzinach 10:00 – 17:00. Więcej szczegółów można znaleźć na stronie www.mazuryhoreca.pl.

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Mazury HoReCa, Expo, Ostróda
Data dodania
16 marca 2016
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

Starbucks - podsumowanie 2017 r.

17 stycznia 2018

W 2017 r. Starbucks kontynuował w Polsce swój dynamiczny rozwój. Otwarcie 12 nowych kawiarni, pierwsza lokalizacja w Bydgoszczy i poszerzenie obszaru działań o koncept „Starbucks on the go” to tylko niektóre sukcesy marki w minionym roku.

przeczytaj całość

Targi FOOD-to-GO - kuchnia od serca

17 stycznia 2018

Zaledwie kilka sekund decyduje, czy my i nasza oferta zostaniemy zapamiętani. Jak zatem wyróżnić się na rynku gastronomicznym? Odpowiedzi znajdziemy podczas zbliżających się Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, które po raz ósmy odbędą się w Gdańsku (6-7.02.2018, AMBEREXPO). Podczas wydarzenia prezentowana jest szeroka oferta wyposażenia dla gastronomii, artykułów i półproduktów, dań, napojów oraz elementów wystroju wnętrz.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl