Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru - zakwalifikowane drużyny | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru - zakwalifikowane drużyny

27 lutego w hali Centrum Expo XXI Warszawa odbędą się Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru „Expo Sweet 2018”. Do startu zakwalifikowało się 18 drużyny. Temat mistrzostw to: „Aby życie bardziej osłodzić, trzeba jabłko z krówką pogodzić”.

Organizatorem Mistrzostw jest Expo Sweet EZIG – Europejskie Zgrupowanie Interesów Gospodarczych. Patronami merytorycznymi Mistrzostw są - Fundacja Klub Szefów Kuchni, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni I Cukierni, a także Trendy Chef Team.

Zakwalifikowane drużyny:

Albertina Restaurant & Wine

DoubleTree by Hilton Krakow

Filharmonia Smaku

Hotel Air Port Okęcie

Hotel Hilton / Restauracja Mercato

Hotel Spa Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie Restauracja Romantyczna

Hotel Topacz.

Kuchnia i Strych

Restauracja Rynek MMXII Dariusz Kacprzak

Restauracja Amarylis

Restauracja Chef food & friends

Restauracja Cucina

Restauracja Halka (Hotel Aries)

Restauracja Kubicki

Restauracja Sowa

Restauracja Warszawska Hotelu Centrum Sosnowiec

Restauracja Hyćka

Szara Gęś MSHG.

fot. materiały prasowe Expo Sweet

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 stycznia 2018

Podobne artykuły

Szef kuchni z gwiazdkami Michelin otworzy lokal w Gdańsku

14 grudnia 2018

Paco Pérez, szef kuchni nagrodzony sześcioma gwiazdkami Michelin w czterech europejskich restauracjach poprowadzi restaurację na 33. piętrze Olivia Star, najwyższego budynku kompleksu Olivia Business Centre w Gdańsku. Otwarcie Arco by Paco Pérez zaplanowano na przyszły rok.

przeczytaj całość

L'Art de la cuisine Martell - zgłoszenia do 15 lutego

13 grudnia 2018

01-03 marca 2019 r. w Hotelu Zamek Ryn **** odbędzie się jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce jakim jest L'Art de la cuisine Martell 2019. Konkurs ten nominowany jest do Kulinarnego Pucharu Polski.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl