Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru - zakwalifikowane drużyny | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru - zakwalifikowane drużyny

27 lutego w hali Centrum Expo XXI Warszawa odbędą się Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru „Expo Sweet 2018”. Do startu zakwalifikowało się 18 drużyny. Temat mistrzostw to: „Aby życie bardziej osłodzić, trzeba jabłko z krówką pogodzić”.

Organizatorem Mistrzostw jest Expo Sweet EZIG – Europejskie Zgrupowanie Interesów Gospodarczych. Patronami merytorycznymi Mistrzostw są - Fundacja Klub Szefów Kuchni, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni I Cukierni, a także Trendy Chef Team.

Zakwalifikowane drużyny:

Albertina Restaurant & Wine

DoubleTree by Hilton Krakow

Filharmonia Smaku

Hotel Air Port Okęcie

Hotel Hilton / Restauracja Mercato

Hotel Spa Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie Restauracja Romantyczna

Hotel Topacz.

Kuchnia i Strych

Restauracja Rynek MMXII Dariusz Kacprzak

Restauracja Amarylis

Restauracja Chef food & friends

Restauracja Cucina

Restauracja Halka (Hotel Aries)

Restauracja Kubicki

Restauracja Sowa

Restauracja Warszawska Hotelu Centrum Sosnowiec

Restauracja Hyćka

Szara Gęś MSHG.

fot. materiały prasowe Expo Sweet

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 stycznia 2018

Podobne artykuły

Targi przygotowane ze smakiem? Tak, Chef!

21 września 2018

Już 26 i 27 września poznańska Hala Widowiskowo-Sportowa Arena przemieni się w kulinarne centrum miasta. Wszystko za sprawą piątej edycji targów Poznań Vision organizowanych przez Chefs Culinar. Gospodarzem imprezy będzie Daria Ładocha – popularna i lubiana pasjonatka zdrowego stylu życia, niekwestionowana specjalistka od kuchni tajskiej.

przeczytaj całość

Warszawski Festiwal Kulinarny „Królewski Stół”

21 września 2018

Druga edycja Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego dobiegła końca. Podczas dwóch dni odbyło się 40 wykładów i paneli dyskusyjnych oraz 60 warsztatów i pokazów kulinarnych, a uczestnicy Festiwalu mieli okazję odkryć produkty od ponad 100 różnych wystawców. Nie zabrakło również rozmów o przeszłości, teraźniejszości oraz przyszłości jedzenia, zdrowym odżywianiu, edukacji kulinarnej jak i sztuki połączonej ze współczesnymi konceptami gastronomicznymi.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl