Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru - zakwalifikowane drużyny | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru - zakwalifikowane drużyny

27 lutego w hali Centrum Expo XXI Warszawa odbędą się Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru „Expo Sweet 2018”. Do startu zakwalifikowało się 18 drużyny. Temat mistrzostw to: „Aby życie bardziej osłodzić, trzeba jabłko z krówką pogodzić”.

Organizatorem Mistrzostw jest Expo Sweet EZIG – Europejskie Zgrupowanie Interesów Gospodarczych. Patronami merytorycznymi Mistrzostw są - Fundacja Klub Szefów Kuchni, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni I Cukierni, a także Trendy Chef Team.

Zakwalifikowane drużyny:

Albertina Restaurant & Wine

DoubleTree by Hilton Krakow

Filharmonia Smaku

Hotel Air Port Okęcie

Hotel Hilton / Restauracja Mercato

Hotel Spa Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie Restauracja Romantyczna

Hotel Topacz.

Kuchnia i Strych

Restauracja Rynek MMXII Dariusz Kacprzak

Restauracja Amarylis

Restauracja Chef food & friends

Restauracja Cucina

Restauracja Halka (Hotel Aries)

Restauracja Kubicki

Restauracja Sowa

Restauracja Warszawska Hotelu Centrum Sosnowiec

Restauracja Hyćka

Szara Gęś MSHG.

fot. materiały prasowe Expo Sweet

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 stycznia 2018
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

Starbucks - podsumowanie 2017 r.

17 stycznia 2018

W 2017 r. Starbucks kontynuował w Polsce swój dynamiczny rozwój. Otwarcie 12 nowych kawiarni, pierwsza lokalizacja w Bydgoszczy i poszerzenie obszaru działań o koncept „Starbucks on the go” to tylko niektóre sukcesy marki w minionym roku.

przeczytaj całość

Targi FOOD-to-GO - kuchnia od serca

17 stycznia 2018

Zaledwie kilka sekund decyduje, czy my i nasza oferta zostaniemy zapamiętani. Jak zatem wyróżnić się na rynku gastronomicznym? Odpowiedzi znajdziemy podczas zbliżających się Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, które po raz ósmy odbędą się w Gdańsku (6-7.02.2018, AMBEREXPO). Podczas wydarzenia prezentowana jest szeroka oferta wyposażenia dla gastronomii, artykułów i półproduktów, dań, napojów oraz elementów wystroju wnętrz.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl