Artykuly | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Naturalna Ice Tea marki Herbapol

26 maja 2017

Wraz ze zbliżającym się latem, klienci częściej będą szukać produktów, które dostarczą orzeźwienia w upalne dni. Marka Herbapol wychodzi naprzeciw ich oczekiwaniom i w ofercie dla kanału gastronomicznego proponuje Naturalną Ice Tea, najwyższej jakości napój herbaciany na bazie czarnej i zielonej herbaty, produkowany w czterech wyrazistych smakach – brzoskwinia, cytryna, zielona herbata z cytryną i miętą oraz zielona herbata z miodem.

przeczytaj całość

AvikoPRO - mobilna aplikacja dla profesjonalistów

9 maja 2017

Pobierz najnowszą aplikację AvikoPRO za darmo z Google Play lub App Store i zyskaj łatwy dostęp do: kulinarnych inspiracji i pomysłów, jak uatrakcyjnić menu, mobilnego katalogu produktów Aviko i aktualności Aviko.

przeczytaj całość

Kruszwica Olej z Esencją Masła

28 kwietnia 2017

W odpowiedzi na zapotrzebowanie wymagającego świata gastronomii, Kruszwica przygotowała nowość w ofercie produktów profesjonalnych – Kruszwica Olej z Esencją Masła. Produkt łączy w sobie zalety użytkowe oleju rzepakowego – funkcjonalność, wytrzymałość w szerokim zakresie temperatur, wydajność, łatwość i szybkość pracy oraz walory masła klarowanego, które nadaje potrawom maślany smak oraz złocistą barwę. Kruszwica Olej z Esencją Masła to dwa proste i naturalne składniki – olej rzepakowy i olej maślany bez sztucznych dodatków i zagęstników.

przeczytaj całość

Monobloki Kromet

9 marca 2017

Firma Kromet to jedyny polski producent monobloków. Głównymi zaletami wielokrotnie nagradzanych monobloków marki Kromet jest wysoka jakość i ergonomia produktu, a także elastyczność producenta, u którego każdy Klient jest w stanie dobrać sprzęt według własnych potrzeb.

przeczytaj całość

Łódeczki ziemniaczane od Farm Frites

9 marca 2017

Chrupiące Łódeczki ziemniaczane ze skórką, to oryginalny pomysł na dodatek do dania i przekąskę. Dzięki ciekawemu kształtowi i chrupiącej skórce wzbogacą każde menu i podkręcą apetyty konsumentów.

przeczytaj całość

Smak umami w mieszance grzybów

9 marca 2017

„Mieszanka grzybów” Bonduelle Food Service to kompozycja czterech gatunków grzybów: maślaki, boczniaki, shiitake i łuskwiaki. Część grzybów pokrojona jest w grubą kostkę, część występuje w całości. Dzięki temu świetnie prezentują się w każdym daniu.

przeczytaj całość

Wędzone ryby od Bidfood Farutex

6 marca 2017

W ofercie firmy Bidfood Farutex widnieją już ultraświeże ryby. Teraz przyszedł czas na te wędzone. Makrela, halibut, śledź, szczupak i pstrąg to ponadczasowe klasyki, które Polacy znają i kochają.

przeczytaj całość

Jarmuż Tysiąc Liści

2 marca 2017

Jarmuż Tysiąc Liści to najnowsza propozycja firmy Bonduelle Food Service. Dzięki zastosowanej technologii w produkcie zachowane są całe liście jarmużu, ułożone jeden na drugim. Podczas gotowania liście pięknie wyglądają.

przeczytaj całość

AJ FOOD - Ciacho gorąco-kuszące!

2 stycznia 2017

Firma AJ FOOD wprowadziła do swojej oferty - owocową nowość. Niezwykle chrupiące ciastka z wyrazistym nadzieniem wiśniowym i malinowym z serkiem do przygotowania we frytownicy.

przeczytaj całość

Belgijskie czekolady marki ,,Callebaut” w ofercie Makro

27 grudnia 2016

Do asortymentu sieci hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska trafiły czekolady belgijskiej marki Callebaut™, wyróżniające się wspaniałym smakiem oraz wyjątkową łatwością obróbki. Produkty zawierają czyste masło kakaowe oraz naturalną wanilię i pochodzą ze zrównoważonych upraw.

przeczytaj całość

Strony

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl