Pierwszy Festiwal Food Trucków w Gnieźnie | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Pierwszy Festiwal Food Trucków w Gnieźnie

6 i 7 sierpnia na Stadionie Miejskim „Mieszko” w Gnieźnie podczas I Międzynarodowego Zlotu Cabrio Poland odbędzie się Festiwal Food Trucków.

Podczas Festiwalu będziemy mieli okazję spróbować amerykańskie burgery, meksykańskie tortille, naturalne pierogi, czy tradycyjne zapiekanki. Nie zabraknie również pyszności dla wielbicieli słodyczy, czy sympatyków kuchni wegańskiej.

Smakowite dania serwować będą: Bobby Burger, Street Menu, Gorące Kawałki, Fabryka Frytek, Hussar Coffee, Mafiosso Food Truck, CHAPS zapiekanki, UNICO Food Truck, Pasibus, TACO LIBRE, Pan Kasztan, Shakewave Truck oraz Royal Sweets. Niewykluczone, że lista powiększy się jeszcze o dodatkowe niespodzianki.

Festiwal Food Trucków rozpocznie się w sobotę (6 sierpnia) o godzinie 15:00 i potrwa do późnych godzin wieczornych oraz przez cały następny dzień (7 sierpnia).

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
5 sierpnia 2016

Podobne artykuły

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty

21 czerwca 2018

17 czerwca międzynarodowe jury z udziałem największych sław barmańskich na świecie, wyłoniło zwycięzcę czwartej, polskiej edycji konkursu World Class Poland. Spośród najlepszych barmanów z całej Polski, statuetkę zdobył Marcin Kruk, z warszawskiego koktajlbaru Kita Koguta. Na podium z drugim wynikiem uplasował się Bart Miedeksza ze Szczecina (17 Schodów), a miejsce 3. zajął Maciej Mazur z Krakowa (Z ust do ust).

przeczytaj całość

Mistrzowskie szkolenie na pierwszym w Polsce Seminarium Sędziowskim

21 czerwca 2018

Na co zwracają uwagę sędziowie podczas Pucharu Świata, jak przygotować stanowisko, za co można stracić punkty – między innymi tego dowiedzieli się członkowie Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierników, którego partnerem strategicznym jest Selgros Cash&Carry i Transgourmet, w trakcie pierwszego w Polsce Seminarium Sędziowskiego. Uczestnictwo w Seminarium to również pierwszy krok na drodze do uzyskania tytułu certyfikowanego jurora w konkursach kulinarnych na najwyższym szczeblu.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl