Policzki z sandacza. Nie tylko dla smakoszy | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Policzki z sandacza. Nie tylko dla smakoszy

Ryby do menu można wprowadzać na wiele sposobów, jednak kreacja z reguły zaczyna się od filetów albo tuszek. Nowością na polskich stołach i – od niedawna także w ofercie Bidfood Farutex – są policzki z sandacza.

Mięso sandacza jest białe, chude i jędrne, a w smaku bardzo delikatne.

Policzki sprawdzą się w roli dodatku do sałatki lub przystawki. Dobrze przyrządzone mięso rozpłynie się w ustach i zachwyci gości. To będzie przebój każdego menu!

Pełna oferta produktów dostępna w działach obsługi klienta oraz u przedstawicieli handlowych.

 

Farutex Sp. z o.o.

ul. Gorzowska 4

65-127 Zielona Góra

tel.: (68) 413 08 38

www.farutex.pl

 

Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
4 lipca 2017
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

Unikatowa baza do hamburgera od Aryzta Polska

4 lipca 2017

Bułka do hamburgera premium - nowość na rynku wprowadzona przez Aryzta Polska.

przeczytaj całość

Soczewica na zdrowie? Tak, Chef!

3 lipca 2017

Beluga to jedna z najrzadziej spotykanych odmian soczewicy. Od lat ceniona na Bliskim Wschodzie, jest niezwykle pożywna i smaczna.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl