Artykuly | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Przełomowe zmiany w Selgros Cash&Carry

30 października 2015

Z początkiem listopada Selgros Cash&Carry zmienia logo. Nowy wizerunek jest wspólny dla wszystkich spółek Transgourmet Holding na terenie Europy.

przeczytaj całość

Stanowisko Grupy Ferrero w sprawie oświadczenia Ségolène Royal, francuskiej minister środowiska

18 czerwca 2015

W związku z poniedziałkową (15.06 br.) wypowiedzią Ségolène Royal, francuskiej minister środowiska, dla "Canal Plus" zachęcającą Francuzów do zrezygnowania z jedzenia Nutelli, Grupa Ferrero przedstawia swoje stanowisko.

przeczytaj całość

Hochland Polska z Certyfikatem

18 marca 2015

Firma Hochland Polska zdobyła Certyfikat Wiarygodności Biznesowej (CWB). To wyróżnienie nadawane firmom, których dane finansowe gwarantują wysoki poziom rentowności, zdolności i płynności finansowej.

przeczytaj całość

Otwarcie kolejnej restauracji Burger King

22 grudnia 2014

21 grudnia firma AmRest otworzyła kolejną restaurację pod marką Burger King w Polsce - w samym sercu Wrocławia.

przeczytaj całość

Carte d’Or Cafe w Focus Mall Zielona Góra

16 grudnia 2014

13 grudnia br., w galerii Focus Mall Zielona Góra została otwarta nowa lodziarnio-kawiarnia Carte d\'Or Cafe. Jest to pierwszy lokal tej marki w mieście i okolicy.

przeczytaj całość

Świąteczne smakołyki w lodziarniach Grycan

16 grudnia 2014

- W okresie świątecznym szczególną wagę przywiązujemy do zachowywanych od lat receptur, chcąc częstować naszych bliskich wypiekami, których smak pamiętamy z dzieciństwa - mówi Elżbieta Grycan, właścicielka marki Grycan-Lody od pokoleń.

przeczytaj całość

Zimowa oferta lodziarni Grycan-Lody od pokoleń

15 grudnia 2014

We wszystkich lodziarniach Grycan-Lody od pokoleń dostępna jest oferta \"Z wiśnią w duecie\". Jest to wyjątkowa propozycja na grudniowe chłody. Elżbieta i Zbigniew Grycanowie zapraszają do skosztowania przygotowanych specjalnie na ten czas zestawów - obu z nową kawą Flat White.

przeczytaj całość

Kuchnia pełna smaku z Podravką

5 grudnia 2014

Ekspresowy krem pomidorowy z domowym pesto, wegetariańskie burgery z grzybów czy saltimbocca z indykiem... To tylko kilka spośród wielu doskonałych przepisów znajdujących się w kulinarnym e-booku, który przygotowała firma Podravka wraz ze swoją ambasadorką - Kingą Paruzel.

przeczytaj całość

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl