Przez stulecia – kuchnia polska w siedmiu kolorach w Pink Lobster | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Przez stulecia – kuchnia polska w siedmiu kolorach w Pink Lobster

14 czerwca w restauracji Pink Lobster w Warszawie odbędzie się prezentacja i degustacja historycznych polskich dań. Wydarzenie uświetnią swoją obecnością goście specjalni, członkowie Fundacji Klubu Szefów Kuchni: Iwona Niemczewska, Wojciech Harapkiewicz, Łukasz Konik, Robert Skubisz, Monika Ignaciuk, Jarosław Owczarczyk, a także szef kuchni i właściciel konceptu przy Żurawiej 6, Jarosław Walczyk.

Kulinarny event pod hasłem: „Przez stulecia – kuchnia polska w siedmiu kolorach” poprowadzi Jarosław Dumanowski – profesor UMK w Toruniu oraz autor bloga poświęconego tradycjom kulinarnym: www.dumanowski.natemat.pl.

Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc organizatorzy proszą zainteresowanych udziałem w czwartkowym wydarzeniu o kontakt telefoniczny lub mailowy: kontakt@pinklobster.pl.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
13 czerwca 2018

Podobne artykuły

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty

21 czerwca 2018

17 czerwca międzynarodowe jury z udziałem największych sław barmańskich na świecie, wyłoniło zwycięzcę czwartej, polskiej edycji konkursu World Class Poland. Spośród najlepszych barmanów z całej Polski, statuetkę zdobył Marcin Kruk, z warszawskiego koktajlbaru Kita Koguta. Na podium z drugim wynikiem uplasował się Bart Miedeksza ze Szczecina (17 Schodów), a miejsce 3. zajął Maciej Mazur z Krakowa (Z ust do ust).

przeczytaj całość

Mistrzowskie szkolenie na pierwszym w Polsce Seminarium Sędziowskim

21 czerwca 2018

Na co zwracają uwagę sędziowie podczas Pucharu Świata, jak przygotować stanowisko, za co można stracić punkty – między innymi tego dowiedzieli się członkowie Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierników, którego partnerem strategicznym jest Selgros Cash&Carry i Transgourmet, w trakcie pierwszego w Polsce Seminarium Sędziowskiego. Uczestnictwo w Seminarium to również pierwszy krok na drodze do uzyskania tytułu certyfikowanego jurora w konkursach kulinarnych na najwyższym szczeblu.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl