Skuteczne zarządzanie lokalem gastronomicznym wg Pawła Gruby i Piotra Rogowskiego

Wydarzenia

Skuteczne zarządzanie lokalem gastronomicznym wg Pawła Gruby i Piotra Rogowskiego

22 sierpnia 2016

Podczas tegorocznej edycji targów Polagra Gastro będziemy gościć wyjątkowy duet ekspertów – Pawła Grubę (menedżera, rekrutera i trenera młodej kadry; eksperta w zarządzaniu budżetem, planowaniem działań marketingowych; menedżera w programie Hell’s Kitchen) oraz Piotra Rogowskiego (doradcę w dziedzinie gastronomii, aktywnie współpracującego z ponad 120 lokalami w Polsce, który dzięki swoim działaniom wyprowadził z kryzysu wiele restauracji i cukierni).

Panowie poprowadzą dwa bardzo praktyczne szkolenia dedykowane właścicielom i menedżerom restauracji czy kawiarni. Będzie o budowaniu zaangażowanego zespołu restauracji, projektowaniu menu, pracy w oparciu o budżet, zasadach food cost’u, skutecznych systemach motywacyjnych i nie tylko.

Solidna dawka wiedzy dla zarządzających lokalami gastronomicznymi i tych, którzy planują otwarcie restauracji, baru czy kawiarni zostanie przekazana w ramach dwóch szkoleń:

1.  Zarządzanie personelem restauracji – zwiększ obroty i uniknij nadmiernej rotacji wśród pracowników

2.   Od kelnera do menedżera, czyli Panie Menedżer, co Ty tak właściwie robisz i gdzie są te pieniądze?

Spotkania z Pawłem Grubą i Piotrem Rogowskim zaplanowano na pierwszy dzień targów Polagra Gastro, 26 września.

Więcej informacji na www.polagragstro.pl