Specjalistyczne szkolenia dla gastronomii podczas Mazury Horeca 2018 | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Specjalistyczne szkolenia dla gastronomii podczas Mazury Horeca 2018

Targi Mazury HoReCa w Expo Mazury w Ostródzie (17-18.04) to nie tylko konkursowe emocje, pokazy kulinarne czy spotkania biznesowe. To także doskonała okazja do uzyskania specjalistycznej wiedzy z zarządzania gastronomią, jej finansami i personelem.

Szkolenia będą skierowane do właścicieli i managerów restauracji, kawiarni czy cukierni, nowych formatów gastronomicznych, do szefów kuchni, osób zarządzających personelem i kosztami oraz do tych, którzy dopiero startują ze swoim biznesem gastronomicznym. Przeprowadzą je Piotr Rogowski i Paweł Gruba, managerowie zewnętrzni V4B, trenerzy i doradcy z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej.

17 kwietnia zostanie przeprowadzone szkolenie pt. "Nowoczesne zarządzanie personelem w gastronomii, czyli zbuduj kompetentny i zadowolony zespół. Zwiększ obroty przez motywację", a 18 kwietnia szkolenie pt. "Policzalna restauracja. Zarządzanie finansami w gastronomii, czyli znajdź odpowiedź na pytanie: gdzie są te pieniądze?".

 Szkolenia dla branży są bezpłatne. Wystarczy wypełnić formularz i zgłosić swój udział:

 https://www.v4b.pl/szkolenia/57-mazury-horeca-nowoczesne-zarzadzanie-personelem-w-gastronomii-czyli-zbuduj-kompetentny-i-zadowolony-zespol-zwieksz-obroty-przez-motywacje.html

 https://www.v4b.pl/szkolenia/58-mazury-horeca-policzalna-restauracja-zarzadzanie-finansami-w-gastronomii-czyli-znajdz-odpowiedz-na-pytanie-gdzie-sa-te-pieniadze.html

Organizatorzy Mazury HoReCa serdecznie zapraszają do udziału w szkoleniach, ilość miejsc ograniczona!

 

 

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
6 marca 2018

Podobne artykuły

Poznań stolicą kulinarnych inspiracji? Tak, Chef!

20 sierpnia 2018

26-27 września w Hali Widowiskowo-Sportowej „Arena” odbędą się 5. targi organizowane przez Chefs Culinar. Bezpośrednie rozmowy z producentami, degustacje artykułów oferowanych w szerokim asortymencie firmy i Dark Restaurant to tylko niektóre z atrakcji przygotowanych dla zaproszonych gości.

przeczytaj całość

4. Ogólnopolski Zlot Kucharzy

13 sierpnia 2018

14 sierpnia, w samym centrum Polski, w Aleksandrowie Łódzkim w Hotelu Jan Sanders odbędzie się 4. Ogólnopolski Zlot Kucharzy.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl