Specjalistyczne szkolenia dla gastronomii podczas Mazury Horeca 2018 | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Specjalistyczne szkolenia dla gastronomii podczas Mazury Horeca 2018

Targi Mazury HoReCa w Expo Mazury w Ostródzie (17-18.04) to nie tylko konkursowe emocje, pokazy kulinarne czy spotkania biznesowe. To także doskonała okazja do uzyskania specjalistycznej wiedzy z zarządzania gastronomią, jej finansami i personelem.

Szkolenia będą skierowane do właścicieli i managerów restauracji, kawiarni czy cukierni, nowych formatów gastronomicznych, do szefów kuchni, osób zarządzających personelem i kosztami oraz do tych, którzy dopiero startują ze swoim biznesem gastronomicznym. Przeprowadzą je Piotr Rogowski i Paweł Gruba, managerowie zewnętrzni V4B, trenerzy i doradcy z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej.

17 kwietnia zostanie przeprowadzone szkolenie pt. "Nowoczesne zarządzanie personelem w gastronomii, czyli zbuduj kompetentny i zadowolony zespół. Zwiększ obroty przez motywację", a 18 kwietnia szkolenie pt. "Policzalna restauracja. Zarządzanie finansami w gastronomii, czyli znajdź odpowiedź na pytanie: gdzie są te pieniądze?".

 Szkolenia dla branży są bezpłatne. Wystarczy wypełnić formularz i zgłosić swój udział:

 https://www.v4b.pl/szkolenia/57-mazury-horeca-nowoczesne-zarzadzanie-personelem-w-gastronomii-czyli-zbuduj-kompetentny-i-zadowolony-zespol-zwieksz-obroty-przez-motywacje.html

 https://www.v4b.pl/szkolenia/58-mazury-horeca-policzalna-restauracja-zarzadzanie-finansami-w-gastronomii-czyli-znajdz-odpowiedz-na-pytanie-gdzie-sa-te-pieniadze.html

Organizatorzy Mazury HoReCa serdecznie zapraszają do udziału w szkoleniach, ilość miejsc ograniczona!

 

 

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
6 marca 2018

Podobne artykuły

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty

21 czerwca 2018

17 czerwca międzynarodowe jury z udziałem największych sław barmańskich na świecie, wyłoniło zwycięzcę czwartej, polskiej edycji konkursu World Class Poland. Spośród najlepszych barmanów z całej Polski, statuetkę zdobył Marcin Kruk, z warszawskiego koktajlbaru Kita Koguta. Na podium z drugim wynikiem uplasował się Bart Miedeksza ze Szczecina (17 Schodów), a miejsce 3. zajął Maciej Mazur z Krakowa (Z ust do ust).

przeczytaj całość

Mistrzowskie szkolenie na pierwszym w Polsce Seminarium Sędziowskim

21 czerwca 2018

Na co zwracają uwagę sędziowie podczas Pucharu Świata, jak przygotować stanowisko, za co można stracić punkty – między innymi tego dowiedzieli się członkowie Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierników, którego partnerem strategicznym jest Selgros Cash&Carry i Transgourmet, w trakcie pierwszego w Polsce Seminarium Sędziowskiego. Uczestnictwo w Seminarium to również pierwszy krok na drodze do uzyskania tytułu certyfikowanego jurora w konkursach kulinarnych na najwyższym szczeblu.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl