Sportowa wiosna w Gniewinie | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Sportowa wiosna w Gniewinie

3. edycja konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych oraz profesjonalnych kucharzy „Sportowa wiosna 2018” odbędzie się 5-6 marca w Gniewinie.  

Celem konkursu jest popularyzacja wiedzy kulinarnej i najnowszych trendów gotowania. Zwłaszcza dziedzina kuchni sportowej, kuchni fit - to najważniejsze wyzwania współczesnych kulinariów.

– Szczególnym wyróżnieniem naszego wydarzenia, podkreśleniem jego rangi i wartości stało się włączenie się do jego organizacji patrona - Klubu Szefów Kuchni, a także wielu znanych osobistości i celebrytów świata gastronomii – mówi Sebastian Cichy, szef kuchni w Hotelu Mistral Sport****.

Podobnie, jak w roku ubiegłym, pierwszy dzień konkursu będzie skierowany do uczniów szkół gastronomicznych, natomiast w drugim dniu w szranki kulinarnych zmagań staną kucharze profesjonalni. Uwieńczeniem konkursu będzie uroczysta Gala Biznesu – wydarzenie, podczas którego w Hotelu Mistral Sport**** spotkają się gwiazdy świata biznesu, sportu i kulinariów.

Organizator to Centrum Sportowo-Konferencyjne im. Włodzimierza Lubańskiego w Gniewinie – Hotel Mistral Sport****. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Więcej informacji:

Szef kuchni Sebastian Cichy

Tel. +48 539 913 690

sebastian.cichy@hotelmistralsport.pl

Regulamin konkursu dla kucharzy

Regulamin konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 stycznia 2018

Podobne artykuły

Targi przygotowane ze smakiem? Tak, Chef!

21 września 2018

Już 26 i 27 września poznańska Hala Widowiskowo-Sportowa Arena przemieni się w kulinarne centrum miasta. Wszystko za sprawą piątej edycji targów Poznań Vision organizowanych przez Chefs Culinar. Gospodarzem imprezy będzie Daria Ładocha – popularna i lubiana pasjonatka zdrowego stylu życia, niekwestionowana specjalistka od kuchni tajskiej.

przeczytaj całość

Warszawski Festiwal Kulinarny „Królewski Stół”

21 września 2018

Druga edycja Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego dobiegła końca. Podczas dwóch dni odbyło się 40 wykładów i paneli dyskusyjnych oraz 60 warsztatów i pokazów kulinarnych, a uczestnicy Festiwalu mieli okazję odkryć produkty od ponad 100 różnych wystawców. Nie zabrakło również rozmów o przeszłości, teraźniejszości oraz przyszłości jedzenia, zdrowym odżywianiu, edukacji kulinarnej jak i sztuki połączonej ze współczesnymi konceptami gastronomicznymi.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl