Sportowa wiosna w Gniewinie | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Sportowa wiosna w Gniewinie

3. edycja konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych oraz profesjonalnych kucharzy „Sportowa wiosna 2018” odbędzie się 5-6 marca w Gniewinie.  

Celem konkursu jest popularyzacja wiedzy kulinarnej i najnowszych trendów gotowania. Zwłaszcza dziedzina kuchni sportowej, kuchni fit - to najważniejsze wyzwania współczesnych kulinariów.

– Szczególnym wyróżnieniem naszego wydarzenia, podkreśleniem jego rangi i wartości stało się włączenie się do jego organizacji patrona - Klubu Szefów Kuchni, a także wielu znanych osobistości i celebrytów świata gastronomii – mówi Sebastian Cichy, szef kuchni w Hotelu Mistral Sport****.

Podobnie, jak w roku ubiegłym, pierwszy dzień konkursu będzie skierowany do uczniów szkół gastronomicznych, natomiast w drugim dniu w szranki kulinarnych zmagań staną kucharze profesjonalni. Uwieńczeniem konkursu będzie uroczysta Gala Biznesu – wydarzenie, podczas którego w Hotelu Mistral Sport**** spotkają się gwiazdy świata biznesu, sportu i kulinariów.

Organizator to Centrum Sportowo-Konferencyjne im. Włodzimierza Lubańskiego w Gniewinie – Hotel Mistral Sport****. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Więcej informacji:

Szef kuchni Sebastian Cichy

Tel. +48 539 913 690

sebastian.cichy@hotelmistralsport.pl

Regulamin konkursu dla kucharzy

Regulamin konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 stycznia 2018
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

Starbucks - podsumowanie 2017 r.

17 stycznia 2018

W 2017 r. Starbucks kontynuował w Polsce swój dynamiczny rozwój. Otwarcie 12 nowych kawiarni, pierwsza lokalizacja w Bydgoszczy i poszerzenie obszaru działań o koncept „Starbucks on the go” to tylko niektóre sukcesy marki w minionym roku.

przeczytaj całość

Targi FOOD-to-GO - kuchnia od serca

17 stycznia 2018

Zaledwie kilka sekund decyduje, czy my i nasza oferta zostaniemy zapamiętani. Jak zatem wyróżnić się na rynku gastronomicznym? Odpowiedzi znajdziemy podczas zbliżających się Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, które po raz ósmy odbędą się w Gdańsku (6-7.02.2018, AMBEREXPO). Podczas wydarzenia prezentowana jest szeroka oferta wyposażenia dla gastronomii, artykułów i półproduktów, dań, napojów oraz elementów wystroju wnętrz.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl