Sportowa wiosna w Gniewinie | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Sportowa wiosna w Gniewinie

3. edycja konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych oraz profesjonalnych kucharzy „Sportowa wiosna 2018” odbędzie się 5-6 marca w Gniewinie.  

Celem konkursu jest popularyzacja wiedzy kulinarnej i najnowszych trendów gotowania. Zwłaszcza dziedzina kuchni sportowej, kuchni fit - to najważniejsze wyzwania współczesnych kulinariów.

– Szczególnym wyróżnieniem naszego wydarzenia, podkreśleniem jego rangi i wartości stało się włączenie się do jego organizacji patrona - Klubu Szefów Kuchni, a także wielu znanych osobistości i celebrytów świata gastronomii – mówi Sebastian Cichy, szef kuchni w Hotelu Mistral Sport****.

Podobnie, jak w roku ubiegłym, pierwszy dzień konkursu będzie skierowany do uczniów szkół gastronomicznych, natomiast w drugim dniu w szranki kulinarnych zmagań staną kucharze profesjonalni. Uwieńczeniem konkursu będzie uroczysta Gala Biznesu – wydarzenie, podczas którego w Hotelu Mistral Sport**** spotkają się gwiazdy świata biznesu, sportu i kulinariów.

Organizator to Centrum Sportowo-Konferencyjne im. Włodzimierza Lubańskiego w Gniewinie – Hotel Mistral Sport****. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Więcej informacji:

Szef kuchni Sebastian Cichy

Tel. +48 539 913 690

sebastian.cichy@hotelmistralsport.pl

Regulamin konkursu dla kucharzy

Regulamin konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 stycznia 2018

Podobne artykuły

Szef kuchni z gwiazdkami Michelin otworzy lokal w Gdańsku

14 grudnia 2018

Paco Pérez, szef kuchni nagrodzony sześcioma gwiazdkami Michelin w czterech europejskich restauracjach poprowadzi restaurację na 33. piętrze Olivia Star, najwyższego budynku kompleksu Olivia Business Centre w Gdańsku. Otwarcie Arco by Paco Pérez zaplanowano na przyszły rok.

przeczytaj całość

L'Art de la cuisine Martell - zgłoszenia do 15 lutego

13 grudnia 2018

01-03 marca 2019 r. w Hotelu Zamek Ryn **** odbędzie się jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce jakim jest L'Art de la cuisine Martell 2019. Konkurs ten nominowany jest do Kulinarnego Pucharu Polski.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl