Szefowie kuchni wspierają Centrum Zdrowia Dziecka | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Szefowie kuchni wspierają Centrum Zdrowia Dziecka

8 czerwca w restauracji Garden w hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna „Chefs & Foodies - smaki ratują dzieciaki”. 50% dochodu z kolacji przeznaczone zostanie na pomoc małym pacjentom z Centrum Zdrowia Dziecka.

Siedmiodaniowe menu degustacyjne przygotuje aż 7 szefów kuchni:

Zbigniew Łęgowski – DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw

Tomasz Milewski – Hotel Mikołajki *****

Dariusz Struciński – Hotel Anders, Stare Jabłonki

Jarosław Uściński – Restauracja Moonsfera, Warszawa

Mariusz Gachewicz – Hotel Zamek Gniew

Bartłomiej Witkowski – Hotel Nicolaus, Toruń

Piotr Krysiak – Trener Zeelandia

Do każdego dania zostanie dobrane wyselekcjonowane wino przez sommeliera z Wine Direct.

Rezerwacja: doubletreewarsaw.reservations@hilton.com

+48 22 278 00 00

08.06.2018, godz. 19:00

DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw

Restauracja Garden

Ul. Skalnicowa 21

04-797 Warszawa

249 PLN za osobę / w cenie: siedmiodaniowa kolacja – menu degustacyjne, kieliszek wina dobrany przez sommeliera z Wine Direct do każdego dania, woda mineralna

Organizator: DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw  http://doubletreewarsaw.pl/

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
17 maja 2018

Podobne artykuły

Sodexo z restauracją w Pomorskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej

18 maja 2018

Sodexo Polska On-site Services uruchomiło swoją restaurację w zakładzie produkcyjnym Flex. Restauracja pod marką ChefWorks zapewnia kompleksowe wyżywienie dla 3,5 tysiąca pracowników zakładu w Tczewie, umiejscowionym na terenie Pomorskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej.

przeczytaj całość

16. Święto Konia w Pałacu Mierzęcin

17 maja 2018

27 maja zapraszamy miłośników koni i konkurencji jeździeckich na 16. Święto Konia w Pałacu Mierzęcin Wellness & Wine Resort. W programie pokaz kulinarny szefa kuchni Dawida Łagowskiego oraz Macieja Grubmana, mistrza świata w BBQ.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl