Targi Gastro-Hotel już w marcu | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Targi Gastro-Hotel już w marcu

7-9 marca w hali Milenium w Kołobrzegu odbędzie się 27 edycja targów Gastro-Hotel. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami - czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego. Gastronomia i hotelarstwo to tematy przewodnie targów, ale również cukiernie, piekarnie, spa&wellness znajdą tu coś dla siebie.

W trakcie każdej edycji targów organizator dokłada wszelkich starań, aby przygotować dla gości odwiedzających kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji w tekstylia, środki czystości, artykuły spożywcze, półprodukty oraz nowinki techniczne i oprogramowanie.

Co więcej na gości czeka również szereg atrakcji, pokazów i degustacji.

Targi Gastro-Hotel to salon nowości, branżowych hitów, atrakcji, pokazów, szkoleń zarówno dla pracowników jak i kadr menadżerskich.

Na targi zapraszamy właścicieli, menadżerów oraz pracowników sektora HoReCa.

Targi Gastro-Hotel

7 – 9 marca 2018

Kołobrzeg, hala Milenium

Ul. Łopuskiego 38.

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 stycznia 2018
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

Starbucks - podsumowanie 2017 r.

17 stycznia 2018

W 2017 r. Starbucks kontynuował w Polsce swój dynamiczny rozwój. Otwarcie 12 nowych kawiarni, pierwsza lokalizacja w Bydgoszczy i poszerzenie obszaru działań o koncept „Starbucks on the go” to tylko niektóre sukcesy marki w minionym roku.

przeczytaj całość

Targi FOOD-to-GO - kuchnia od serca

17 stycznia 2018

Zaledwie kilka sekund decyduje, czy my i nasza oferta zostaniemy zapamiętani. Jak zatem wyróżnić się na rynku gastronomicznym? Odpowiedzi znajdziemy podczas zbliżających się Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, które po raz ósmy odbędą się w Gdańsku (6-7.02.2018, AMBEREXPO). Podczas wydarzenia prezentowana jest szeroka oferta wyposażenia dla gastronomii, artykułów i półproduktów, dań, napojów oraz elementów wystroju wnętrz.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl