Targi Gastro-Hotel już w marcu | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Targi Gastro-Hotel już w marcu

7-9 marca w hali Milenium w Kołobrzegu odbędzie się 27 edycja targów Gastro-Hotel. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami - czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego. Gastronomia i hotelarstwo to tematy przewodnie targów, ale również cukiernie, piekarnie, spa&wellness znajdą tu coś dla siebie.

W trakcie każdej edycji targów organizator dokłada wszelkich starań, aby przygotować dla gości odwiedzających kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji w tekstylia, środki czystości, artykuły spożywcze, półprodukty oraz nowinki techniczne i oprogramowanie.

Co więcej na gości czeka również szereg atrakcji, pokazów i degustacji.

Targi Gastro-Hotel to salon nowości, branżowych hitów, atrakcji, pokazów, szkoleń zarówno dla pracowników jak i kadr menadżerskich.

Na targi zapraszamy właścicieli, menadżerów oraz pracowników sektora HoReCa.

Targi Gastro-Hotel

7 – 9 marca 2018

Kołobrzeg, hala Milenium

Ul. Łopuskiego 38.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 stycznia 2018

Podobne artykuły

Targi przygotowane ze smakiem? Tak, Chef!

21 września 2018

Już 26 i 27 września poznańska Hala Widowiskowo-Sportowa Arena przemieni się w kulinarne centrum miasta. Wszystko za sprawą piątej edycji targów Poznań Vision organizowanych przez Chefs Culinar. Gospodarzem imprezy będzie Daria Ładocha – popularna i lubiana pasjonatka zdrowego stylu życia, niekwestionowana specjalistka od kuchni tajskiej.

przeczytaj całość

Warszawski Festiwal Kulinarny „Królewski Stół”

21 września 2018

Druga edycja Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego dobiegła końca. Podczas dwóch dni odbyło się 40 wykładów i paneli dyskusyjnych oraz 60 warsztatów i pokazów kulinarnych, a uczestnicy Festiwalu mieli okazję odkryć produkty od ponad 100 różnych wystawców. Nie zabrakło również rozmów o przeszłości, teraźniejszości oraz przyszłości jedzenia, zdrowym odżywianiu, edukacji kulinarnej jak i sztuki połączonej ze współczesnymi konceptami gastronomicznymi.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl