Targi Gastro-Hotel już w marcu | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Targi Gastro-Hotel już w marcu

7-9 marca w hali Milenium w Kołobrzegu odbędzie się 27 edycja targów Gastro-Hotel. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami - czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego. Gastronomia i hotelarstwo to tematy przewodnie targów, ale również cukiernie, piekarnie, spa&wellness znajdą tu coś dla siebie.

W trakcie każdej edycji targów organizator dokłada wszelkich starań, aby przygotować dla gości odwiedzających kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji w tekstylia, środki czystości, artykuły spożywcze, półprodukty oraz nowinki techniczne i oprogramowanie.

Co więcej na gości czeka również szereg atrakcji, pokazów i degustacji.

Targi Gastro-Hotel to salon nowości, branżowych hitów, atrakcji, pokazów, szkoleń zarówno dla pracowników jak i kadr menadżerskich.

Na targi zapraszamy właścicieli, menadżerów oraz pracowników sektora HoReCa.

Targi Gastro-Hotel

7 – 9 marca 2018

Kołobrzeg, hala Milenium

Ul. Łopuskiego 38.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 stycznia 2018

Podobne artykuły

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty

21 czerwca 2018

17 czerwca międzynarodowe jury z udziałem największych sław barmańskich na świecie, wyłoniło zwycięzcę czwartej, polskiej edycji konkursu World Class Poland. Spośród najlepszych barmanów z całej Polski, statuetkę zdobył Marcin Kruk, z warszawskiego koktajlbaru Kita Koguta. Na podium z drugim wynikiem uplasował się Bart Miedeksza ze Szczecina (17 Schodów), a miejsce 3. zajął Maciej Mazur z Krakowa (Z ust do ust).

przeczytaj całość

Mistrzowskie szkolenie na pierwszym w Polsce Seminarium Sędziowskim

21 czerwca 2018

Na co zwracają uwagę sędziowie podczas Pucharu Świata, jak przygotować stanowisko, za co można stracić punkty – między innymi tego dowiedzieli się członkowie Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierników, którego partnerem strategicznym jest Selgros Cash&Carry i Transgourmet, w trakcie pierwszego w Polsce Seminarium Sędziowskiego. Uczestnictwo w Seminarium to również pierwszy krok na drodze do uzyskania tytułu certyfikowanego jurora w konkursach kulinarnych na najwyższym szczeblu.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl