Wege Festiwal w w Pałacu Kultury i Nauki | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Wege Festiwal w w Pałacu Kultury i Nauki

Miejsce
Warszawa - Pałac Kultury i Nauki
Organizator
Wege Festiwal
Data
14 października 2018

Już 14 października w Warszawie odbędzie się święto wszystkich wegan. Wege Festiwal, tym razem tylko w wersji wegańskiej, zawita do Pałacu Kultury i Nauki zrzeszając kilkudziesięciu mistrzów roślinnej sztuki kulinarnej z całej Polski. Zero mięsa i produktów odzwierzęcych, wyłącznie roślinne produkty i potrawy. Co więcej - na uczestników czekać będzie potężna dawka wiedzy na temat diety wegańskiej, a także inne atrakcje. To najlepsza okazja, żeby poznać nowe potrawy i zainspirować się barwną i zdrową kuchnią roślinną.

Wege Festiwal to największe w Polsce targi kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, które odbędą się w różnych miastach Polski. Jest to jedyne miejsce, w którym zestawionych zostaje tak wiele rozmaitych dań i produktów. To nie tylko dobra okazja do spotkania ze znajomymi, ale także do spróbowania zróżnicowanej kuchni wegetariańskiej i wegańskiej. Wege Festiwal odbędzie się w: Łodzi, Katowicach, Poznaniu, Trójmieście, Warszawie, Wrocławiu, Bydgoszczy i Katowicach.

Po więcej informacji zapraszamy na stronę Wege Festiwalu Warszawa na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/2247768498783554/

Program:
13.00 - 14.00 - Cała prawda o soi. Hanna Stolińska - Fiedorowicz.
14.15 - 14.45 - Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania o weganizm i sport. Emil Stanisławski veganworkout.pl
15.00 -17.00 - My journey to veganism and sports. Patrik Baboumian
17.15 - 18.15 - Przerzucanie ciężarów na diecie wegańskiej. Szymon Urban z Muły i Brokuły

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
10 października 2018

Podobne artykuły

10. Sweettargi

21 lutego 2019

23-25 marca w Katowicach odbędą się 10. jubileuszowe Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie, które zaprezentują najnowsze światowe trendy i nowinki z branży. Dziesiąta edycja Sweettargów będzie pełna konkursów, pokazów i atrakcji.

przeczytaj całość

Smart Cuisine - dania dietetyczne

8 lutego 2019

Fundacja Klubu Szefów Kuchni organizuje 1. edycję konkursu Smart Cuisine - dania dietetyczne. Zadaniem będzie stworzenie dania konkursowego pod hasłem: Karotenoidy - naturalne barwniki w warzywach i owocach strażnikami parametrów zdrowia.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl