Wielkopolski Kucharz Roku - lista uczestników | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Wielkopolski Kucharz Roku - lista uczestników

8 czerwca kolejny konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2018 – Wielkopolski Kucharz Roku. Konkurs im. Rafała Jelewskiego. Znamy już listę uczestników. Oto oni:

1. Artur Szwacki z restauracji Flavoria w hotelu Andersia w Poznaniu

2. Marcin Borowczyk z restauracji Blow Up Hall w Poznaniu

3. Sylwester Owczarek z restauracji w Pałacu Tłokinia

4. Kajetan Świokła z restauracji w hotelu DeSilva Premium w Poznaniu

5. Jakub Vogt z restauracji Rządcówka w Ostoja Chobienice

6. Carlos Contreras Hernandez z Bistro cafe&tapas Carlos Contreras w Krotoszynie

7. Sławek Popiak z restauracji Wine bar Mielżyński w Poznaniu

8. Mikołaj Sobora z restauracji Lumière Restaurant&Wine w hotelu Edison w Baranowie

9. Łukasz Daszyński z restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie w Poznaniu

10. Marcin Owsianny z restauracji Panorama w hotelu HP Park w Poznaniu

11. Arkadiusz Marcisz z restauracji w hotelu Wawrzyniak w Krotoszynie

12. Bartłomiej Tota z restauracji Bee Jay’s w Poznaniu.

Rezerwowy:

Adam Jop z restauracji Mus Bar&View w Poznaniu.

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
17 maja 2018

Podobne artykuły

Gala Akademii Gastronomicznej w Polsce

22 marca 2019

21 marca w Hotelu Bristol w Warszawie odbyła się uroczysta Gala wręczenia nagród AIG PRIX oraz ARS COQUINARIA. Poradnik Restauratora uczestniczył w tym wydarzeniu.

przeczytaj całość

Fachowe porady od kucharzy dla kucharzy Infolinia ChefLine

22 marca 2019

Pytania związane z obsługą i planowaniem menu, porady dotyczące przepisów i procesów pracy – infolinia ChefLine firmy Rational udziela wszystkich odpowiedzi, w każdym zakątku świata. Wszędzie tam, gdzie można kupić urządzenie konwekcyjno-parowe Rational lub VarioCookingCenter, w cenę wliczona jest infolinia. Przez 365 dni w roku doświadczeni kucharze udzielają odpowiedzi i porad, pomagają w wyborze akcesoriów i korzystaniu z ConnectedCooking, a niekiedy zdradzają nawet skład swojej ulubionej mieszanki przypraw.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl