Wiesław Generalczyk, założyciel i wydawca „Poradnika Restauratora”, uhonorowany dyplomem „Podziękowanie za aktywną promocję wizerunku polskiego kucharza” przez Zarząd i Członków Stowarzyszenia Kucharzy Polskich. | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Wiesław Generalczyk, założyciel i wydawca „Poradnika Restauratora”, uhonorowany dyplomem „Podziękowanie za aktywną promocję wizerunku polskiego kucharza” przez Zarząd i Członków Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.

27 października  2014 r. w Hotelu Mikołajki***** na Ptasiej Wyspie, odbyło się pierwsze w historii polskiej gastronomii spotkanie Chefs Only 2014, gromadzące kilkudziesięciu szefów kuchni z całej Polski. Głównymi organizatorami byli Krzysztof Robert Szulborski, Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich oraz Tomasz Milewski, szef kuchni w Hotelu Mikołajki*****, który pełnił funkcję gospodarza. Szefowie docenili szesnastoletnie wsparcie naszego czasopisma, wyróżniając specjalnym dyplomem założyciela i wydawcę „Poradnika Restauratora", Wiesława Generalczyka. Z rąk Krzysztofa  R. Szulborskiego, prezesa SKP, odebrał on „Podziękowanie za aktywną promocję wizerunku polskiego kucharza". Wydarzenie to było okazją do zrobienia wspólnego zdjęcia.

Serdecznie dziękujemy za wyróżnienie!

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Wiesław Generalczyk, podziękowanie, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
Data dodania
30 grudnia 2014

Podobne artykuły

Ernest Jagodziński – polski finalista w konkursie Les Chefs en Or

22 października 2018

Konkurs kulinarny Les Chefs en Or odbędzie się już za 21 dni! Poprzednio zaprezentowaliśmy sylwetkę utalentowanego Emila Guzika, tegorocznego finalisty w kategorii Uczeń. Poniżej przedstawiamy drugiego reprezentanta, Ernesta Jagodzińskiego, który wraz z pomocnikiem Łukaszem Daszyńskim przygotowuje się obecnie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet do walki o tytuł najlepszego profesjonalnego kucharza.

przeczytaj całość

Spotkanie z SelfCookingCenter w zamku Topacz

22 października 2018

25 października w Zamku Topacz pod Wrocławiem odbędzie się druga edycja konkursu dla młodych szefów kuchni. Adepci sztuki kulinarnej zmierzą się tym razem z kuchnią wegańską.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl