Wiesław Generalczyk, założyciel i wydawca „Poradnika Restauratora”, uhonorowany dyplomem „Podziękowanie za aktywną promocję wizerunku polskiego kucharza” przez Zarząd i Członków Stowarzyszenia Kucharzy Polskich. | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Wiesław Generalczyk, założyciel i wydawca „Poradnika Restauratora”, uhonorowany dyplomem „Podziękowanie za aktywną promocję wizerunku polskiego kucharza” przez Zarząd i Członków Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.

27 października  2014 r. w Hotelu Mikołajki***** na Ptasiej Wyspie, odbyło się pierwsze w historii polskiej gastronomii spotkanie Chefs Only 2014, gromadzące kilkudziesięciu szefów kuchni z całej Polski. Głównymi organizatorami byli Krzysztof Robert Szulborski, Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich oraz Tomasz Milewski, szef kuchni w Hotelu Mikołajki*****, który pełnił funkcję gospodarza. Szefowie docenili szesnastoletnie wsparcie naszego czasopisma, wyróżniając specjalnym dyplomem założyciela i wydawcę „Poradnika Restauratora", Wiesława Generalczyka. Z rąk Krzysztofa  R. Szulborskiego, prezesa SKP, odebrał on „Podziękowanie za aktywną promocję wizerunku polskiego kucharza". Wydarzenie to było okazją do zrobienia wspólnego zdjęcia.

Serdecznie dziękujemy za wyróżnienie!

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Wiesław Generalczyk, podziękowanie, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
Data dodania
30 grudnia 2014
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

Zaplanuj październikowy weekend w Łodzi – Bio all inclusive – kup bilet online

22 sierpnia 2017

Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD oraz Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - już po raz dziesiąty przyciągną w październiku tysiące miłośników bioproduktów, ekożywności, produktów regionalnych i tradycyjnych oraz produktów wytwarzanych z przyjaznych dla środowiska materiałów.

przeczytaj całość

„Kucharze na szczycie”, czyli wielkie gotowanie na Rysach

22 sierpnia 2017

22 sierpnia w Zakopanem odbędzie się niesamowite wydarzenie – kucharze, miłośnicy jedzenia i firmy z branży gastronomicznej wspólnie zdobędą najwyższy szczyt Tatr, Rysy. Wszystko po to, aby pomóc niepełnosprawnemu kucharzowi. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl