Wiesław Generalczyk, założyciel i wydawca „Poradnika Restauratora”, uhonorowany dyplomem „Podziękowanie za aktywną promocję wizerunku polskiego kucharza” przez Zarząd i Członków Stowarzyszenia Kucharzy Polskich. | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Wiesław Generalczyk, założyciel i wydawca „Poradnika Restauratora”, uhonorowany dyplomem „Podziękowanie za aktywną promocję wizerunku polskiego kucharza” przez Zarząd i Członków Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.

27 października  2014 r. w Hotelu Mikołajki***** na Ptasiej Wyspie, odbyło się pierwsze w historii polskiej gastronomii spotkanie Chefs Only 2014, gromadzące kilkudziesięciu szefów kuchni z całej Polski. Głównymi organizatorami byli Krzysztof Robert Szulborski, Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich oraz Tomasz Milewski, szef kuchni w Hotelu Mikołajki*****, który pełnił funkcję gospodarza. Szefowie docenili szesnastoletnie wsparcie naszego czasopisma, wyróżniając specjalnym dyplomem założyciela i wydawcę „Poradnika Restauratora", Wiesława Generalczyka. Z rąk Krzysztofa  R. Szulborskiego, prezesa SKP, odebrał on „Podziękowanie za aktywną promocję wizerunku polskiego kucharza". Wydarzenie to było okazją do zrobienia wspólnego zdjęcia.

Serdecznie dziękujemy za wyróżnienie!

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Wiesław Generalczyk, podziękowanie, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
Data dodania
30 grudnia 2014
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

2. Światowy Szczyt Szefów Kuchni w Monako

26 czerwca 2017

26-28 listopada w Monako odbędzie się 2. Światowy Szczyt Szefów Kuchni. W programie m.in. kongres szefów kuchni z panelami i warsztatami prowadzonymi przez najlepszych kucharzy świata, targi z udziałem ponad 100 wystawców gastronomicznych, ogłoszenie wyników rankingu 100 najlepszych kucharzy magazynu „Le Chef” .

przeczytaj całość

Targi EuroGastro i WorldHotel - wydarzenie na światowym poziomie

26 czerwca 2017

22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 11. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel to najważniejsze spotkania dla branży HoReCa. Oba wydarzenia odbędą się w dniach 21-23 marca 2018 w Warszawie. Wystawcy z całego świata zaprezentują najwyższej jakości wyposażenie gastronomiczne i hotelarskie oraz szeroką ofertę żywności, napojów i alkoholi. Aromat kawy zachęci do odwiedzin strefy Coffee Village, a dodatkowych wrażeń dostarczą konkursy prowadzone przez uznanych mistrzów kuchni.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl