Artykuly | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Zaplanuj październikowy weekend w Łodzi – Bio all inclusive – kup bilet online

22 sierpnia 2017

Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD oraz Targi Ekologicznego Stylu Życia beECO - już po raz dziesiąty przyciągną w październiku tysiące miłośników bioproduktów, ekożywności, produktów regionalnych i tradycyjnych oraz produktów wytwarzanych z przyjaznych dla środowiska materiałów.

przeczytaj całość

„Kucharze na szczycie”, czyli wielkie gotowanie na Rysach

22 sierpnia 2017

22 sierpnia w Zakopanem odbędzie się niesamowite wydarzenie – kucharze, miłośnicy jedzenia i firmy z branży gastronomicznej wspólnie zdobędą najwyższy szczyt Tatr, Rysy. Wszystko po to, aby pomóc niepełnosprawnemu kucharzowi. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym.

przeczytaj całość

Konferencja Gastro Meeting - konkursy

22 sierpnia 2017

Jesteś właścicielem lub menadżerem restauracji, a może należysz do grona dostawców towarów i usług dla branży HoReCa? Jeśli tak, weź udział w konferencji Gastro Meeting. Będziesz miał możliwość wzięcia udziału w jednym z trzech, przygotowanych dla uczestników konkursów. Wydarzenie odbędzie się już 28. listopada w Warszawie. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym.

przeczytaj całość

Ogólnopolski Zlot Kucharzy w Krakowie

21 sierpnia 2017

24 sierpnia w krakowskiej w restauracji Werona w Centrum Kongresowym „Witek” odbędzie się już po raz trzeci Ogólnopolski Zlot Kucharzy.

przeczytaj całość

Warszawa stolicą branży hotelowej Europy Środkowo-Wschodniej

21 sierpnia 2017

12-13 września w hotelu Radisson Blu w Warszawie obędzie się 4. edycja konferencji Spotlight Hotel Investment Poland & CEE – najważniejszego wydarzenia dla inwestorów z branży hotelarskiej w Europie Środkowo-Wschodniej. Wśród uczestników nie zabraknie przedstawicieli sieci hotelarskiej B&B, która w Polsce posiada już 5 obiektów i planuje dalszą ekspansję.

przeczytaj całość

Gęsina nie tylko na św. Marcina - rostrzygnięta

21 sierpnia 2017

Bartłomiej Kornacki i Przemysław Gościniak z Hotelu Centrum Sosnowiec, restauracja Warszawska, zdobyli pierwsze miejsce w konkursie Gęsina nie tylko na św. Marcina, który odbył się 19 sierpnia w Fabryka Wełny Hotel & SPA w Pabianicach.

przeczytaj całość

MC4D-Piknik Na 4 Łapy

21 sierpnia 2017

Już po raz trzynasty odbędzie się jedyna akcja kulinarno-charytatywna na rzecz bezdomnych zwierząt z udziałem najlepszych szefów kuchni i kucharzy z całego kraju. To wszystko za sprawką twórcy i organizatora Marcina Kaczmarka-Pielin, który zaprosił do udziału swoich znajomych i przyjaciół. Tym razem MC4D odbywa się pod kryptonimem MC4D-Piknik Na 4 Łapy na terenie restauracji Sarbinowska w Poznaniu już 26 sierpnia. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

przeczytaj całość

Rusza globalny finał World Class Competition 2017

21 sierpnia 2017

Już dzisiaj rozpocznie się tegoroczny finał światowego konkursu – World Class Competition, który tym razem zawędrował do słonecznego Meksyku. O najważniejsze barmańskie trofeum globu zmierzą się przedstawiciele blisko 60 krajów. Polskę reprezentował będzie Janusz Lemiesz z warszawskiego Baru Koszyki.

przeczytaj całość

Rysy czyli Kucharze Na Szczycie

18 sierpnia 2017

Rysy czyli Kucharze Na Szczycie to wydarzenie jakiego nie było chyba nigdzie na świecie. Najlepsi polscy szefowie kuchni organizują niezwykłą akcję, by wesprzeć kolegę, który uległ wypadkowi. Około 60 kucharzy z 200 osobowej ekipy wyruszy z samego rana z Morskiego Oka na Rysy i tam przygotują na kuchenkach turystycznych steki wołowe. Na dole odbędą się pokazy kulinarne, koncerty, jarmark i kwesta.

przeczytaj całość

Kongres Szefów Kuchni 2017

18 sierpnia 2017

Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie Szefów Kuchni w Polsce. W tym roku odbędzie się ono 11 października, w Centrum MT Polska, na ulicy Marsa 56 C w Warszawie. Jest to jedyna w swoim rodzaju okazja do wymiany poglądów pomiędzy szefami z całej Polski. W trakcie wydarzenia będzie także możliwość rozmowy z około 100 dostawcami HoReCa.

przeczytaj całość

Strony

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl