Artykuly | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Dawid Łagowski: Praca, prac i jeszcze raz praca

11 marca 2019

Rozmowa z Dawidem Łagowskim, szefem kuchni w Pałacu Mierzęcin.

przeczytaj całość

Agata Wojda: Przy doskonałym jedzeniu nie rozróżniam płci i karier...

10 marca 2019

Rozmowa z Agatą Wojdą, czterokrotną zdobywczynią Bib Gourmand Michelin. W polskiej edycji przewodnika kulinarnego Gault & Millau uznano ją za najlepszą kobietę szefa w Polsce. Wielokrotnie reprezentowała kuchnię polską poza granicami kraju, gotując m.in. w Izraelu, Belgii, Francji, Włoszech.

przeczytaj całość

Karolina Roch: Tylko kobieta jest w stanie pogodzić tyle obowiązków

7 marca 2019

Rozmowa z Karoliną Roch, managerką szefa, ikony kulinariów, Roberta Sowy.

przeczytaj całość

Agata Kuter: Nie straszne mi urzędy i cała papierologia

6 marca 2019

Rozmowa z Agatą Kuter, managerką i wspołwłascielką restauracji A nóż widelec w Poznaniu.

przeczytaj całość

Ewa Drzewicka:Trzeba walczyć ze swoimi słabościami

8 lutego 2019

Rozmowa z Ewą Drzewicką, dyplomowanym cukiernikiem, mistrzynią sugarcraftingu oraz właścicielką pracowni Jula Smakula.

przeczytaj całość

Ernest Jagodziński: Autentyk to spełnienie moich marzeń

7 stycznia 2019

Rozmowa z Ernestem Jagodzińskim, właścicielem i szefem kuchni restauracji Autentyk – kuchnia i ludzie.

przeczytaj całość

Paweł Salamon: Nigdy nie jest za późno na naukę

10 grudnia 2018

Rozmowa z Pawłem Salamonem, szefem kuchni restauracji Smolarnia w Trzciance, nauczycielem przedmiotów zawodowych i polskim ambasadorem Europejskiego Tygodnia Umiejętności Zawodowych 2018.

przeczytaj całość

Marcin Soból: Gastronomia nie zna granic

9 listopada 2018

Rozmowa z Marcinem Sobolem, szefem kuchni restauracji Krasnodwór w Warszawie oraz prezesem Stowarzyszenia Euro-Toques Polska.

przeczytaj całość

Joanna i Janusz Profus: Z czekolady można wykonać prawie wszystko...

11 października 2018

Rozmowa z Joanną i Januszem Profus, mistrzynią cukiernictwa i maestro czekolady firmy E.Wedel oraz trenerami sekcji cukierniczej Kulinarnej Kadry Polski OSSKiC.

przeczytaj całość

Jarosław Uściński: Kocham kuchnię i uczciwość kulinarną

18 września 2018

Rozmowa z Jarosławem Uścińskim, właścicielem i szefem kuchni restauracji Moonsfera w Warszawie, prezesem zarządu Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni.

przeczytaj całość

Strony

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl