Artykuly | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Patryk Dziamski: Mam głowę pełną pomysłów

5 lipca 2018

Rozmowa z Patrykiem Dziamskim, szefem kuchni i właścicielem restauracji Aroma by Patryk Dziamski oraz Dziamski Culinary Studio i Dziamski Concept.

przeczytaj całość

Robert Skubisz: Nie toleruję kłamstwa

7 czerwca 2018

Rozmowa z Robertem Skubiszem, szefem kuchni restauracji Amber Room i Klubu Polskiej Rady Biznesu w Warszawie oraz zdobywcą Hermesa Poradnika Restauratora 2018 w kategorii osobowość gastronomii.

przeczytaj całość

Jarosław Walczyk: Za bardzo ufam ludziom

8 maja 2018

Rozmowa z Jarosławem Walczykiem, właścicielem i szefem kuchni restauracji Pink Lobster w Warszawie oraz prezesem Fundacji Klub Szefów Kuchni.

przeczytaj całość

Robert Sowa: Od 30 lat robię to, co kocham

20 kwietnia 2018

Rozmowa z Robertem Sową, właścicielem i szefem kuchni autorskich restauracji N31 i Z57 w Warszawie oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2010 w kategorii osobowość gastronomii.

przeczytaj całość

Kurt Scheller: Najważniejszy jest smak

16 kwietnia 2018

Rozmowa z Kurtem Schellerem, szefem kuchni, założycielem Akademii Kulinarnej oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2011 w kategorii osobowość gastronomii.

przeczytaj całość

Dawid Szkudlarek: Marzenia trzeba realizować

4 kwietnia 2018

Rozmowa z Dawidem Szkudlarkiem, szefem kuchni w Folwarku Folińscy w Wysokiej, zwycięzcą Bocuse d'Or Poland 2018.

przeczytaj całość

Malka Kafka: Czy w biznesie ma znaczenie to, że jestem kobietą?

27 marca 2018

Czy w biznesie ma znaczenie to, że jestem kobietą? Tak. Musiałam zderzyć się z testosteronowym „betonem”, co zmotywowało mnie do stworzenia własnej firmy. A teraz czerpię garściami z kobiecego stylu zarządzania - mówi Malka Kafka - bizneswoman, restauratorka i promotorka dobrego życia.

przeczytaj całość

Oliwia Bernady: Czy płeć w kuchni ma znaczenie?

15 marca 2018

Czy płeć w kuchni ma znaczenie? Zdecydowanie nie. Tutaj sukces determinuje zaangażowanie i oddanie swojej pracy. A nasz charakter najlepiej kształtuje duża doza pokory - mówi Oliwia Bernady, dyrektor gastronomii i szef kuchni w restauracji Poziom 511 Bar & Restaurant w Ogrodzieńcu.

przeczytaj całość

Artur Musztyfaga: Szef kuchni bez zespołu nie istnieje

12 marca 2018

Rozmowa z Arturem Musztyfagą, kierownikiem zespołu szefów kuchni Akademii Kulinarnej Farutex w firmie Bidfood Farutex.

przeczytaj całość

Wojciech Harapkiewicz: Zarówno w kuchni, jak i w życiu najważniejsza jest pasja

9 lutego 2018

Rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni restauracji Babinicz w kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju, laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2016 w kategorii „Restauracja z tradycją”.

przeczytaj całość

Strony

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl