Zielona Budka Master Challenge za nami | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Zielona Budka Master Challenge za nami

13-14 maja w ramach Mazury HoReCa Festiwal Smaków odbyła się I edycja konkursu kulinarnego „Zielona Budka Master Challenge”. Zadanie konkursowe polegało na stworzeniu innowacyjnego deseru na bazie lodów roku 2016 Zielona Budka – Karmel z solą. Konkurs przebiegał  dwutorowo. 13 maja do zmagań z zadaniem stanęli uczniowie szkół gastronomicznych, 14 zaś profesjonalni szefowie kuchni.

Uczniowie szkół gastronomicznych

1.      Maciej Pisarek

2.      Patryk Przybysz

3.      Karolina Pluskwa

Profesjonalni szefowie kuchni

1.      Jarosław Kin

2.      Michał Iwaniuk

3.      Magdalena Wacek.

Fot.: Mazury HoReCa

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
16 maja 2016
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Podobne artykuły

8. Lodziarskie Mistrzostwa Świata w Rimini

15 grudnia 2017

20 stycznia 2018 r. w Rimini rozpocznie się ósma edycja Lodziarskich Mistrzostw Świata (Coppa del Mondo della Gelateria). W trwającym cztery dni konkursie (20-23 stycznia) uczestniczyć będzie 12 ekip z całego świata. W tym gronie znajdzie się także drużyna z Polski.

przeczytaj całość

Wigilie firmowe cennym źródłem zarobku dla restauratorów

15 grudnia 2017

Jak wynika z badania „Plany pracodawców” przeprowadzonego przez Instytut Badawczy Randstad, 82% polskich przedsiębiorców szykuje dla swoich podwładnych bożonarodzeniowe niespodzianki. Największą popularnością wciąż cieszą się tzw. christmas party - na zorganizowanie firmowego spotkania świątecznego zdecydowało się w tym roku 40% pracodawców. Na jednego pracownika większość firm wyda od 100 do 300 zł. Wigilie firmowe coraz częściej organizowane są poza miejscem codziennej pracy, głównie w restauracjach lub pubach, gdzie łatwiej o swobodny nastrój.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl