Zielona Budka Master Challenge za nami | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Zielona Budka Master Challenge za nami

13-14 maja w ramach Mazury HoReCa Festiwal Smaków odbyła się I edycja konkursu kulinarnego „Zielona Budka Master Challenge”. Zadanie konkursowe polegało na stworzeniu innowacyjnego deseru na bazie lodów roku 2016 Zielona Budka – Karmel z solą. Konkurs przebiegał  dwutorowo. 13 maja do zmagań z zadaniem stanęli uczniowie szkół gastronomicznych, 14 zaś profesjonalni szefowie kuchni.

Uczniowie szkół gastronomicznych

1.      Maciej Pisarek

2.      Patryk Przybysz

3.      Karolina Pluskwa

Profesjonalni szefowie kuchni

1.      Jarosław Kin

2.      Michał Iwaniuk

3.      Magdalena Wacek.

Fot.: Mazury HoReCa

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
16 maja 2016

Podobne artykuły

Poznań stolicą kulinarnych inspiracji? Tak, Chef!

20 sierpnia 2018

26-27 września w Hali Widowiskowo-Sportowej „Arena” odbędą się 5. targi organizowane przez Chefs Culinar. Bezpośrednie rozmowy z producentami, degustacje artykułów oferowanych w szerokim asortymencie firmy i Dark Restaurant to tylko niektóre z atrakcji przygotowanych dla zaproszonych gości.

przeczytaj całość

4. Ogólnopolski Zlot Kucharzy

13 sierpnia 2018

14 sierpnia, w samym centrum Polski, w Aleksandrowie Łódzkim w Hotelu Jan Sanders odbędzie się 4. Ogólnopolski Zlot Kucharzy.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl