Zielona Budka Master Challenge za nami | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Zielona Budka Master Challenge za nami

13-14 maja w ramach Mazury HoReCa Festiwal Smaków odbyła się I edycja konkursu kulinarnego „Zielona Budka Master Challenge”. Zadanie konkursowe polegało na stworzeniu innowacyjnego deseru na bazie lodów roku 2016 Zielona Budka – Karmel z solą. Konkurs przebiegał  dwutorowo. 13 maja do zmagań z zadaniem stanęli uczniowie szkół gastronomicznych, 14 zaś profesjonalni szefowie kuchni.

Uczniowie szkół gastronomicznych

1.      Maciej Pisarek

2.      Patryk Przybysz

3.      Karolina Pluskwa

Profesjonalni szefowie kuchni

1.      Jarosław Kin

2.      Michał Iwaniuk

3.      Magdalena Wacek.

Fot.: Mazury HoReCa

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
16 maja 2016

Podobne artykuły

Ernest Jagodziński – polski finalista w konkursie Les Chefs en Or

22 października 2018

Konkurs kulinarny Les Chefs en Or odbędzie się już za 21 dni! Poprzednio zaprezentowaliśmy sylwetkę utalentowanego Emila Guzika, tegorocznego finalisty w kategorii Uczeń. Poniżej przedstawiamy drugiego reprezentanta, Ernesta Jagodzińskiego, który wraz z pomocnikiem Łukaszem Daszyńskim przygotowuje się obecnie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet do walki o tytuł najlepszego profesjonalnego kucharza.

przeczytaj całość

Spotkanie z SelfCookingCenter w zamku Topacz

22 października 2018

25 października w Zamku Topacz pod Wrocławiem odbędzie się druga edycja konkursu dla młodych szefów kuchni. Adepci sztuki kulinarnej zmierzą się tym razem z kuchnią wegańską.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl