Zielona Budka Master Challenge - zgłoszenia do 1 maja | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Zielona Budka Master Challenge - zgłoszenia do 1 maja

13 i 14 maja podczas Mazury HoReCa festiwal smaków w Ostródzie odbędzie się wielki konkurs lodowy Zielona Budka Master Challenge. W konkursie mogą wziąć udział uczniowie ze szkół gastronomicznych oraz kucharze i cukiernicy zatrudnieni w restauracjach, kawiarniach i lodziarniach w całej Polsce. Zadanie konkursowe polegać będzie na stworzeniu innowacyjnego deseru na bazie lodów roku 2016 Zielona Budka – Karmel z solą. Oceny prac konkursowych dokonają wykwalifikowani jurorzy.

Zgłoszenia są przyjmowane do 1 maja  - nela.strucinska@expomazury.pl.

Nagrody:

Profesjonaliści – finał 14 maja

1. miejsce – 10 000 zł

2. miejsce – 2 000 zł

3. miejsce – 1 000 zł

Uczniowie – finał 13 maja

1. miejsce – 3 000 zł

2. miejsce – 2 000 zł

3. miejsce – 1 000 zł

Szczególy i regulamin na stronie www.zielonabudka.pl

Galeria


Pliki

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
25 marca 2016

Podobne artykuły

Kongres Szefów Kuchni już w październiku

24 września 2018

Tegoroczna edycja, po raz pierwszy odbędzie się w EXPO XXI czyli praktycznie w centrum Warszawy. Data Kongresu zaplanowana jest na 9 października. Obserwując rosnącą z roku na rok frekwencję i duże zainteresowanie wydarzeniem, organizatorzy przewidują udział nawet 2.000 szefów z całej Polski. Dlatego Sala Plenarna będzie przygotowana na ok. 1000 słuchaczy. Jednocześnie wielkość powierzchni prezentacyjnej dla firm została ograniczona.

przeczytaj całość

The Best Chefs Awards w Mediolanie

24 września 2018

01 października w Mediolanie odbędzie się gala The Best Chef Awards. Udział w niej weźmie elita szefów kuchni z całego świata. Najwięcej, bo aż 55 szefów kuchni pochodzi z Francji, 47 z Włoch, 20 z Japonii. Także Polska ma swoich dwóch reprezentantów, a są nimi Wojciech Modest Amaro/ Atelier Amaro – Warszawa oraz Marcin Popielarz/ Biały Królik – Gdynia.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl