Zielona Budka Master Challenge - zgłoszenia do 1 maja | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 19 rok na rynku

Zielona Budka Master Challenge - zgłoszenia do 1 maja

13 i 14 maja podczas Mazury HoReCa festiwal smaków w Ostródzie odbędzie się wielki konkurs lodowy Zielona Budka Master Challenge. W konkursie mogą wziąć udział uczniowie ze szkół gastronomicznych oraz kucharze i cukiernicy zatrudnieni w restauracjach, kawiarniach i lodziarniach w całej Polsce. Zadanie konkursowe polegać będzie na stworzeniu innowacyjnego deseru na bazie lodów roku 2016 Zielona Budka – Karmel z solą. Oceny prac konkursowych dokonają wykwalifikowani jurorzy.

Zgłoszenia są przyjmowane do 1 maja  - nela.strucinska@expomazury.pl.

Nagrody:

Profesjonaliści – finał 14 maja

1. miejsce – 10 000 zł

2. miejsce – 2 000 zł

3. miejsce – 1 000 zł

Uczniowie – finał 13 maja

1. miejsce – 3 000 zł

2. miejsce – 2 000 zł

3. miejsce – 1 000 zł

Szczególy i regulamin na stronie www.zielonabudka.pl

Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
25 marca 2016
Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!

Galeria


Pliki


Podobne artykuły

8. Lodziarskie Mistrzostwa Świata w Rimini

15 grudnia 2017

20 stycznia 2018 r. w Rimini rozpocznie się ósma edycja Lodziarskich Mistrzostw Świata (Coppa del Mondo della Gelateria). W trwającym cztery dni konkursie (20-23 stycznia) uczestniczyć będzie 12 ekip z całego świata. W tym gronie znajdzie się także drużyna z Polski.

przeczytaj całość

Wigilie firmowe cennym źródłem zarobku dla restauratorów

15 grudnia 2017

Jak wynika z badania „Plany pracodawców” przeprowadzonego przez Instytut Badawczy Randstad, 82% polskich przedsiębiorców szykuje dla swoich podwładnych bożonarodzeniowe niespodzianki. Największą popularnością wciąż cieszą się tzw. christmas party - na zorganizowanie firmowego spotkania świątecznego zdecydowało się w tym roku 40% pracodawców. Na jednego pracownika większość firm wyda od 100 do 300 zł. Wigilie firmowe coraz częściej organizowane są poza miejscem codziennej pracy, głównie w restauracjach lub pubach, gdzie łatwiej o swobodny nastrój.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl